HomeJob«Luister naar avontuurlijke plannen van klanten»

«Luister naar avontuurlijke plannen van klanten»

Mathieu Claudel is Store Manager van A.S.Adventure in de Galerie Toison d’or. In maart 2018 krijgt de winkel een grotere locatie aan de Guldenvlieslaan. Daarvoor is Mathieu op zoek naar vijftien nieuwe medewerkers.

Wat doet een Store Manager?

“Ik ben verantwoordelijk voor personeel en aanwervingen in mijn eigen winkel. Daarnaast zorg ik dat de service naar onze klanten optimaal is.”

Wat zijn de uitdagingen van de job?

“Om de winkel goed te laten draaien, moet ik targets halen: commerciële cijfers, maar ook klanten én werknemers tevreden houden. Targets bezorgen mij trouwens geen stress, maar zetten mij creatief aan het denken. Daarin krijg ik van A.S.Adventure veel vrijheid. We hebben trouwens een heel leuk team, niet enkel de tijdens de werkuren werken we leuk samen, maar ook daarbuiten organiseren we tal van activitieiten.”

Welke eigenschappen moet een winkelmedewerker van A.S.Adventure hebben?

“De gave om mensen geduldig te helpen. Je luistert naar hun avontuurlijke plannen en geeft raad. We verwachten dus ook een passie voor onze producten. Nieuwe medewerkers krijgen uitgebreide opleidingen, maar een persoonlijke interesse voor de producten is een absolute meerwaarde.”


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels