HomeJobJongen studeert af en krijgt gecensureerde taart van supermarkt

Jongen studeert af en krijgt gecensureerde taart van supermarkt

Afstuderen is een moment dat je nooit in leven vergeet. Maar voor de zoon van Cara Koscinski geldt dat voor een heel andere reden. Zij had als fiere moeder een taart besteld bij een lokale supermarkt. Tot haar grote verbazing werd de lekkernij gecensureerd. 

De Amerikaanse Jacob uit South-Carolina was zo fier als een gieter toen hij zijn thuisonderwijs ‘Summa Cum Laude’ had afgewerkt. Mama Cara besloot dan ook om de jongen te belonen en bestelde bij supermarkt Publix een taart met daarop in grote letters ‘Summa Cum Laude’ geschreven. Net dat middelste woord zorgde voor ophef. Publix vond het woord ‘cum’ (sperma) obsceen en besloot het te vervangen door drie streepjes.

Gênant

Niet alleen is de moeder heel boos over de ‘mislukte’ taart. Ze schaamt zich ook dat ze nu aan 70 familieleden inclusief de bomma, moet gaan uitleggen waarom het woord ‘cum’ gecensureerd werd. Ook zoon Jacob kon niet lachen met het voorval. Na een reportage op televisie besloot de supermarkt het gezin uiteindelijk terug te betalen. Het woord ‘cum’ blijft wel verboden.

Het bericht Jongen studeert af en krijgt gecensureerde taart van supermarkt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels