HomeJobI Love My Job: Sindy werkt bij Spar

I Love My Job: Sindy werkt bij Spar

« Eten brengt mensen samen »

Wie? Sindy Mullenmeister
Leeftijd? 45 jaar
Job? Zelfstandige onderneemster van een Spar in Hélécine

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

“Mijn dagen zijn heel gevarieerd. Samen met mijn man doe ik administratie, plaats ik bestellingen en organiseer ik de winkel. Ik help ook vaak op de groenten- en fruitafdeling en zit aan de kassa. De klanten hebben graag dat de verantwoordelijke ook haar gezicht laat zien.”

Wat vind je leuk aan je job?

“Eten brengt mensen samen, tijdens het aperitieven of een familiefeest. Iedereen is er dagelijks mee bezig, dus in die zin speelt mijn winkel een grote rol in het leven van mijn klanten. Ze komen hier voor de warme sfeer en sommige klanten zijn echte vrienden geworden.”

Waarom baat je een supermarkt uit met de steun van Spar Colruyt Group?

“Mijn man en ik hebben meerdere supermarkten benaderd toen we een winkel wouden beginnen en Spar sloot het beste bij onze waarden aan: verse producten en klantvriendelijkheid. Daarnaast kunnen we steeds rekenen op een goede ondersteuning. Zo is er een team van experts waar we met al onze vragen terecht kunnen. Via de ‘Toekomstraad’ kunnen ondernemers zelf ideeën aanbrengen bij de directie van Spar Colruyt Group.”

Wat is de grootste uitdaging?

“Je moet blijven innoveren waardoor klanten voor jouw diensten en producten terugkomen. Deze zomer bood ik bijvoorbeeld een assortiment tapas aan dat je nergens in de buurt kon vinden.”


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels