HomeJobI love my job: Joline werkt bij ING

I love my job: Joline werkt bij ING

« Ik presenteer mijn innovatieve ideeën aan de top van Telenet»

Wie?Joline De Coen
Leeftijd? 24 jaar
Studies? Master in de handelswetenschappen
Functie? Customer Loyalty Team Member
Bedrijf? ING

Wat houdt je job in?
«Ik werk als Customer Loyalty Team Member voor ING in Gent. Zowel hier als in Louvain-la-Neuve kunnen klanten ons via chat, mail of telefoon contacteren met al hun bankgerelateerde vragen. Als CLT member combineer je commerciële, communicatieve én banktechnische competenties (zoals bepaalde systemen en/of financiële productkennis). Hierdoor moeten klanten niet steeds naar de bank komen maar kunnen we vanop afstand veel meer voor hen betekenen.»

Wat vind je zo leuk aan je job?

«Elke dag kom ik met veel mensen in contact. Ik begeleid de klanten, maar werk ook nauw samen met mijn collega’s. Daarnaast daagt mijn job mij ook uit, dankzij de uiteenlopende vragen van klanten, leren we om de verschillende, soms complexe bankproducten op een begrijpbare manier uit te leggen. We worden daarin sterk begeleid en kunnen steeds bij elkaar terecht voor advies over uitdagende dossiers. Dat zorgt er tegelijkertijd voor dat het een afwisselende job is.»

Heb je veel vrijheid?

«Wij werken in zelfsturende teams. Dat betekent dat zowel mijn directe collega’s als ik dezelfde functie uitvoeren, en dat we zelf ons werk organiseren. We krijgen ook de vrijheid om zelf voorstellen tot verandering uit te proberen. Daarnaast hebben we allemaal een flexibel werkschema. We werken in shiften, waardoor we ’s avonds al eens vroeger thuis zijn of ’s ochtends nog de tijd hebben om andere zaken in orde te brengen.»

Benieuwd of de rol van Customer Loyalty team member iets voor jou is? Ontdek het hier.

Het bericht I love my job: Joline werkt bij ING verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels