HomeJobI Love My Job: Ann werkt bij Nike ELC

I Love My Job: Ann werkt bij Nike ELC

«Ik voel me getriggerd en ondersteund om te groeien »

Wie? Ann Vandesande
Leeftijd? 46 jaar
Functie? Distribution Director
Bedrijf? Nike ELC

Wat houdt je job als distributiedirecteur in?

«Ik ben verantwoordelijk voor een van de distributiecentra, namelijk het nieuwste Wings DC vanwaar we sportschoenen verdelen over heel Europa en een stukje daarbuiten. Door nauw samen te werken met de planning- en transportteams verbeteren we voortdurend de bredere logistieke keten.»

Wat vind je boeiend aan de wereld van logistiek?

«Logistiek is de laatste stap voor de schoen tot bij de consument komt, dus wij hebben een grote invloed op de klantenbeleving. De verwachtingen van de klant veranderen constant en daarom is onze service ook steeds in beweging. Daarnaast staan mensen centraal in de logistiek. Ik geniet ervan om een strategie uit te bouwen waarbij de juiste personen de juiste verantwoordelijkheden hebben en mijn team daarbij het nodige vertrouwen te geven.»

Waarom moeten er meer vrouwen solliciteren?

«Op de Europese Logistieke Campus is de helft van de medewerkers vrouw, maar voor managementfuncties vinden we minder vrouwen, terwijl gebalanceerde leidinggevende competenties heel belangrijk zijn binnen een bedrijf. Ik voel mij continu getriggerd en ondersteund om als vrouw een mooie carrière uit te bouwen binnen logistiek.»

Het bericht I Love My Job: Ann werkt bij Nike ELC verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels