HomeJobDuitse brandweermannen leren hoe ze penisringen moeten verwijderen

Duitse brandweermannen leren hoe ze penisringen moeten verwijderen

In het Duitse Dresden hebben zo’n 600 brandweermannen een opmerkelijke opleiding gekregen. Ze zijn bijgeschoold in hoe ze moeten omgaan met buttplugs en penisringen die vast komen te zitten. “Voorzichtigheid en delicaat werk zijn essentieel”, klonk het.

‘Mechanisch faling’, of hoe om te gaan met onder andere vastzittende penisringen en buttplugs. Het is een iets anders dan een opleiding om de karaktertypes van je eiland te bepalen. Dat mochten 600 Duitse brandweermannen aan de lijven ondervinden. Tijdens een bijscholing werd hen aangeleerd wat ze moeten doen als ze iemand moeten bevrijden uit zo’n benarde situatie.

De cursisten mochten gebruik maken van een pop. Speciaal voor de gelegenheid had die een penisring rond zijn ‘mannelijkheid’ gekregen. Eric Forberg, die de bijscholing voorzat, gaf aan Metro UK mee dat “voorzichtigheid en delicaat werk” essentieel zijn bij zo’n bevrijding.

Een warmtewerende pasta

Concreet werd de brandweermannen aangeleerd om het lid eerst in te wikkelen in een verband om verwondingen door rondvliegende gensters te vermijden. Daarna moet er een warmtewerende pasta op de penis gesmeerd worden. Die pasta kan 4.000 graden Celsius aan. Vervolgens wordt er een spatel achter de ring gestoken zodat de slijper in actie kan komen. Het proces zou in principe niet langer dan een kwartier mogen duren.

Het bericht Duitse brandweermannen leren hoe ze penisringen moeten verwijderen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels