HomeJobDe werkdag van Marketing Consultant Gil Dhulster

De werkdag van Marketing Consultant Gil Dhulster

Gil Dhulster is de nieuwste aanwinst binnen het marketingteam van Accent. Een jong, creatief en ambitieus persoon die zich graag vastbijt in prachtige concepten om deze nadien te kunnen afronden met een KNAL! Een marketeer in hart en nieren met een voorliefde voor eventmanagement. Aangenaam!

8u00

Hoe een normale werkdag er bij mij uitziet? Dat is moeilijk uit te leggen. Iedere dag is anders bij Accent! Mijn werkdag begint met een kop koffie, het doorlopen van alle e-mails en, vandaag, het bekijken van alle details met betrekking tot het Sinterklaasfeest dat georganiseerd wordt voor onze medewerkers en hun kids op zondag 26 november.

10u00

Er staat een meeting ingepland met enkele collega’s om de laatste zaken te ‘finetunen’. Zijn alle cadeaus besteld? Is de locatie in orde? Heeft de catering voldoende hapjes en drankjes voorzien? Al deze vragen worden tijdens deze meeting beantwoord.

11u00

Alle opmerkingen die tijdens de meeting naar voor zijn gekomen staan genoteerd en worden nu verwerkt. Deze namiddag gaan we op bezoek op locatie: tijd om alles on-site in detail te organiseren. Belangrijk is hier de controle van alle cadeaus, aanwezigheid van de catering en laatste finale check van de locatie.

12u15

Middagpauze. Iedereen heeft de keuze om in onze gezellige lounge te gaan eten of op het bureau te blijven. Ik heb een broodje besteld en vertrek naar de locatie, want het is nog een eindje rijden. Bestemming: Lokeren.

13u15

Net aangekomen op de locatie. Als eerste gaan we alle cadeaus verdelen. Ieder cadeau wordt gelabeld met de naam van het kind: een goede manier om het overzicht te bewaren en te zien welk cadeau voor welk kindje is (o ja, alle flinke kids kregen een cadeautje van onze Sint!). Als tweede controleren we de aanwezigheid van de catering en het materiaal dat nodig is om alles te voorzien tijdens het evenement.

16u00

Om af te ronden heb ik een afspraak met de verantwoordelijke van de locatie zelf. Samen overlopen we alle technische aspecten en doen we nog een laatste controle om zo alle details te kunnen ‘finetunen’. Na deze rondleiding kan ik met een gerust hart naar huis!

17u00

Locatie: check. Cadeaus: check. Catering: check. Ziezo, alles is aanwezig om er een spetterend Sinterklaasfeest van te maken! A job well done!


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels