HomeJobDe werkdag van Céline Van Laecke, zelfstandige ondernemer van een Spar Colruyt...

De werkdag van Céline Van Laecke, zelfstandige ondernemer van een Spar Colruyt Group-winkel

Céline Van Laecke baat net als haar ouders een Spar-winkel uit. Al twee jaar en half staat zij met veel passie aan het roer van haar winkel in Eke.

 

5 u 30 : Leveranciers

Elke dag levert Spar vanuit de centrale verse producten. Daarvoor moet ik vroeg uit de veren, maar dat is het zeker waard.

 

6 u 00 : Opstart van de winkel

Ik begin mijn werkdag met administratie en plaats de bestellingen voor de volgende dagen. Ik kan altijd de helpdesk van Spar bellen met mijn vragen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat de winkel er piekfijn uitziet voor de opening om 8u30.

 

11 u 00 : Overzicht bewaren

Ik ben de hele dag aanwezig in de winkel. Als het druk is, spring ik bij waar nodig. Zo kan ik op elke afdeling eens meedraaien.

 

15 u 00 : bedrijfsadviseur Spar

Maandelijks heb ik een meeting met mijn bedrijfsadviseur. We evalueren mijn resultaten, plannen acties en zoeken samen oplossingen voor problemen, bijvoorbeeld met vragen van klanten. Indien nodig roepen we hiervoor ook de ondersteuning in van haar collega-versspecialisten.

 

19 u 15 : Sluiting winkel

Na het sluiten van de winkel tref ik de voorbereidingen voor de volgende dag. Het leeggoed moet verwerkt worden en de kassa moet uiteraard kloppen.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels