Vind ons op

Zita

CGI biedt jonge afgestudeerden een mooi traject

Job

CGI biedt jonge afgestudeerden een mooi traject

«CGI gaf me ruimte om af te studeren»

Luisa von Kleist (26) combineerde het schrijven van een thesis met een baan bij CGI. «Begin dit jaar startte ik bij CGI Belgium. Daarvoor werkte ik bij CGI in Duitsland. Toen studeerde ik nog, ik combineerde mijn master information management met de job. Op sommige momenten was dat moeilijk, maar ik kreeg veel ondersteuning. Ik wou graag werken voor CGI en kreeg die kans, ook al was ik nog niet afgestudeerd. Momenteel werk ik binnen de overheidssector als Lead Functional Analyst. Ik vond het leuk om naar Brussel te verhuizen. CGI biedt ook behoorlijk wat groeikansen, dus het is beloftevol.»

 

 

«Veel ondersteuning voor jonge medewerkers»

Pierre Bernard (28) is senior business consultant. Hij gaat samen met de klant na welke strategische opties zinvol zijn en biedt ook hulp bij de implementatie ervan. «De combinatie daarvan vind ik heel boeiend en leerrijk.» Pierre Bernard startte bij CGI in Parijs, maar verhuisde naar België. «CGI is een internationale groep, voor mijn overplaatsing kreeg ik alle steun. Ik kon vlot opklimmen van junior tot senior consultant, daar komt nu ook management bij. Als pas afgestudeerde werknemer krijg je stimulansen en begeleiding om je skills te ontwikkelen. Zo kan je groeien in je job en in het bedrijf. Het management staat dicht bij ons. Je krijgt ook snel verantwoordelijkheden.»

 

 

«Al na een week had ik een eigen project»

Stijn Belien (26) startte in november 2017 bij CGI. Hij volgt nog steeds het Young Potential programma dat CGI aan jonge medewerkers aanbiedt. «Al na een week had ik een eigen project buitenshuis. Ik heb dus een deel van het opleidings­traject achteraf ingehaald. Momenteel werk ik aan een project dat voor de klant data-infrastructuur wil op punt stellen.» Hij vindt het prima bij CGI. «De begeleiding is uitstekend. Ook de sfeer is aangenaam, het zijn leuke collega’s om mee samen te werken.»

Het bericht CGI biedt jonge afgestudeerden een mooi traject verscheen eerst op Metro.

Meer in Job

To Top