HomeJobASAP-tips – Aflevering 5: Hoe je zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest?

ASAP-tips – Aflevering 5: Hoe je zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest?

Succesvol en stijlvol aan het werk? Onze experts stomen je klaar met enkele tips. Anneke werkt bij ASAP, dé jobexpert voor tijdelijke en vaste jobs. Voor het stijladvies roept Anneke versterking in van Djalil, mode-expert bij Maison Lab.

Succesvol aan het werk

1. Zet de juiste toon

Eindelijk, de dag van het bedrijfsfeest is aangebroken! Begin je werkdag samen met je collega’s met jullie favoriete nummer. Ga ’s middags samen uit voor een snelle lunch (of laat je favoriete pizza leveren) en tel samen af naar een leuke avond. Zo kom je alvast in de feeststemming.

 

2. Maak kennis met nieuwe collega’s

Natuurlijk is het fijn om de hele avond samen te blijven met je team en andere vertrouwde gezichten. Maar praat ook eens met collega’s die je (nog) niet zo goed kent. Zo wordt samenwerken achteraf veel leuker.

 

3. Breek het ijs

Komt de avond of het gesprek wat traag op gang? Maak het gezellig en haal een drankje voor jou en je collega’s. Zo heb jij een gespreksopener en is het ijs al meteen gebroken. Eén of twee glaasjes kunnen, maar het blijft een werkgelegenheid, dus drink met mate.

 

Stijlvol aan het werk

1. Themafeest

Heeft je bedrijfsfeest een bepaald thema? Stem dan zeker je outfit hierop af. Zo val je niet uit de toon. Bij het thema “Halloween” haal jij je engste outfit uit de kast. Is het jaren ’20? Haal je inspiratie uit de film “The Great Gatsby” of zoek op Pinterest: denk aan zwierige jurken, veren en vlinderdasjes.

2. Ga voor de klassieker

Geen themaparty en dus geen idee wat je moet aantrekken? Heren, met een zwart, blauw of grijs kostuum zit je altijd goed. Dames, kies voor een little black dress (a.k.a. een leuk zwart jurkje dat je sowieso in je kast hebt liggen). Dit zijn onmisbare items in je garderobe.

3. Pak het anders aan

Heren, is een volledig kostuum niet zo jouw ding? Niet erg! Kies dan voor een slim fit broek met hemd en kostuumsjas. Tip: draag je niet graag een das, maar wil je je outfit toch feestelijk maken? Een leuk strikje maakt je look helemaal af. Dames, hakken of comfortabele mocassins kunnen beide. Alternatieven genoeg, dus draag vooral waar jij je goed in voelt.


Ontdek onze video en win een nieuwe werkoutfit t.w.v. 250 euro  !
Surf naar asap.be/succes.

 

Het bericht ASAP-tips – Aflevering 5: Hoe je zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels