HomeJobAflevering 4: Hoe je zorgt voor een geslaagde afterwork met collega’s?

Aflevering 4: Hoe je zorgt voor een geslaagde afterwork met collega’s?

Succesvol en stijlvol aan het werk? Onze experts stomen je klaar met enkele tips. Anneke werkt bij ASAP, dé jobexpert voor tijdelijke en vaste jobs. Voor het stijladvies roept Anneke versterking in van Djalil, mode-expert bij Maison Lab.

Succesvol aan het werk

 

1. Stel voor om te carpoolen

Vertrek van op een carpoolparking met één auto en geniet onderweg van een toffe babbel of brul samen mee met de radio. Dat is leuk, het is goed voor het milieu en je portefeuille én het versterkt de teamspirit. Wedden dat de rit minder lang lijkt?


2. Praat niet over het werk

 

Tijdens een afterwork is het tijd voor andere gesprekken. Lang leve small talk! Vraag naar de hobby van je collega, of hoe die laatste vakantie is geweest. Zo leer je je collega’s op een heel andere manier kennen. Wat je best achterwege laat is roddelen over andere collega’s. Dat is absoluut not done.

 

3. Verzamel herinneringen

Een toffe avond gehad die je graag wil vereeuwigen? Maak leuke foto’s die je kan delen met collega’s. Fijn om je werkplek te personaliseren. Tip: neem een powerbank (een externe batterij) mee om je smartphone op te laden.

 


Stijlvol aan het werk

1. Voeg andere accessoires toe

Dames, draag je overdag platte schoenen op de werkvloer? Switch na je werk naar hakken voor een avondje uit. Of wissel je grote handtas in voor een clutch. Heren kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooi horloge te dragen. Door accessoires toe te voegen ga je vlot van dag naar nacht.

2. Verander details aan je outfit

Om je outfit voor het werk van dag naar nacht om te toveren, helpt het vaak al om kleine details aan te passen. Heren, wil je graag een nonchalante toets toevoegen aan je outfit? Rol dan je broek een beetje omhoog en stroop de mouwen van je trui op zodat je hemd zichtbaar is.

3. Kies voor verschillende texturen

Wil je je outftit wat speelser maken? Kies dan voor verschillende texturen. Draag je een jeansbroek? Trek hierbij een katoenen hemd aan. Of combineer je kanten rok met een dunne, wollen trui. Verschillende texturen brengen meer variatie in je outfit.


Ontdek onze video en win
een nieuwe werkoutfit t.w.v. 250 euro  !

Surf naar asap.be/succes


 

“Hoe je zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest?”,
dat ontdek je in onze 5de en laatste aflevering op 14 mei.

Het bericht Aflevering 4: Hoe je zorgt voor een geslaagde afterwork met collega’s? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels