HomeJob« Meer kansen, snellere carrière »

« Meer kansen, snellere carrière »

Wie? Ariane Bossard

Opleiding? Bachelor Vastgoed /Master Facility Management

Functie? Global Management Trainee

Onderneming? ISS Facility Services

 

Hoe leerde je ISS kennen?

Parallel met mijn master Facility Management werkte ik halftijds in Brussels Airport, waar ISS ook actief is. Ze zijn de nummer één in facilitaire diensten in België en dus kende ik hen al. Mijn samenwerking met hen versterkte het positieve beeld dat ik van ISS had.
Waarom deed je mee aan de selectie voor het Global Management Trainee Program?
Als internationaal bedrijf investeert ISS in jongeren met het Global Management Trainee Program. Dat geeft je enorm veel mogelijkheden om in je professionele loopbaan te evolueren. Als Europese Trainee word je begeleid door professionals tijdens workshops in Denemarken. En je rondt je opleiding af door drie maanden ervaring op te doen in het buitenland.

Wat is het uiteindelijke doel van het programma?

ISS wil jongeren vandaag opleiden om de managers van morgen te worden. Dat houdt in dat je leert een contract te beheren dat verschillende facilitaire diensten omvat, zoals catering, support services, property services en cleaning.

Kun je genoeg ervaring opdoen?

Ja, ik werk bij klanten in verschillende sectoren, onder meer farmaceutica, industrie, petrochemie, banksector… in het hele land. Die diversiteit stelt me in staat om alle nodige competenties te verwerven en een goede kijk te krijgen op de opportuniteiten die ISS me biedt.

Wil je net zoals Ariane je carrière een boost geven? Kom langs op onze jobdag op 6 februari 2018: issjobday.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels