HomeFriendsFarmalineVoor een gelukkig en gezond nieuw jaar, hulp bij de goede voornemens!

Voor een gelukkig en gezond nieuw jaar, hulp bij de goede voornemens!

Het nieuwe jaar heeft zijn intrede gemaakt en daar horen naar traditie ook weer goede voornemens bij. Aanmoediging blijkt daarbij één van de belangrijkste factoren om ze vol te houden. Farmaline geeft je daarom graag een eerste duwtje in de rug. Succes!

Voor de volgende goede voornemens hebben we alvast een kleine ondersteuning:

Starten met sporten

Eén van de meest voorkomende goede voornemens, ieder jaar opnieuw, is het starten met sporten. We kunnen er ook niet meer onderuit. Een goede gezondheid is héél erg belangrijk. Daar hoort dagelijkse beweging nu eenmaal bij. Heb jij als excuus last van stijve spieren en stroeve gewrichten? Dan hebben wij alvast een oplossing voor dit probleem. De Puressentiel gewrichten & spieren roller met 14 essentiële oliën imiteert de transversale massagetechniek die kinesitherapeuten gebruiken en helpt de spieren voor, tijdens en na inspanning te verzorgen. Maar ook stijve spieren te ontspannen en te kalmeren en gewrichten soepeler te maken.

De overtollige kilo’s na de feestdagen kwijtraken

Na de feestdagen en alle overdaad aan eten, hebben we de neiging ons een beetje down te voelen over die overtollige kilo’s. Ook daar hebben we een oplossing voor. De XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit belangrijke voedingsstoffen: koolhydraten, suiker en vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt.

Dit zorgt voor een verminderde opname van calorieën, waardoor je meer afvalt dan met alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging. Bovendien verlaagt het het glucosegehalte in het bloed. Dit helpt om je zin in eten en zoetigheid te verminderen en bij het beheersen van het glucosegehalte in het bloed.

Stoppen met roken

Roken is natuurlijk niet enkel schadelijk voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Denk hierbij aan de schade die je hun zou besparen. Mocht je toch nog moeite hebben om zomaar te stoppen, dan hebben wij Bachbloesem Bio N48 Stop Tabak voor jou. De bachbloesem Bio N48 helpt zij die moeite hebben met stoppen met roken.

  • Helpt jezelf te bevrijden van tabak en slechte gewoontes.
  • Helpt jezelf vertrouwen te geven, dat je het kan.
  • Ondersteunt je wil en je motivatie.

Leg het geld dat je uitspaart door te stoppen met roken elke dag opzij. Gebruik dan na een bepaalde periode het spaarpotje om jezelf eens te belonen.

Ontstressen

Heb je ook regelmatig last van stress, en wil je in het nieuwe jaar stressbestendiger zijn? Dan biedt Stresspure wat je nodig hebt. Een vitaminen-en mineralencomplex dat een antwoord biedt op de gevolgen van verschillende vormen van stress. Stress verhoogt het verlies van magnesium en van verschillende vitaminen en mineralen via de urine.

STRESSPURE brengt de verschillende ontbrekende bestanddelen aan en draagt bij tot een doeltreffend herstel van je evenwicht.

 

Nog enkele tips voor je goede voornemens:

Spendeer minder tijd op social media, en meer tijd aan echte contacten

Combineer je goede voornemens en ga bijvoorbeeld sporten met een vriend of organiseer een etentje en ga samen gezond koken.

Geen alcohol in het nieuwe jaar

Om hélemaal afscheid te nemen van een glaasje wijn of cava tijdens een receptie, feestje of diner is misschien wat overdreven, maar wil je toch minderen met het alcoholgebruik, bedenk dan een lekkere alcoholvrije cocktail die je vervolgens gebruikt als vervanging tijdens het aperitief.

Ons lichaam wordt vandaag constant overspoeld door toxines zoals bv alcohol, het dient zich dan ook permanent te ontgiften. Deze vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. De synergetische werking van de 6 actieve bestanddelen van Hepudrain zorgt voor een efficiënte leverontgifting door actie op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting.

Plan je tijd beter in

Is iedere week even druk en zie je soms door de bomen het bos niet met alle huishoudelijke taken? Bestel je boodschappen online! Bedenk menu’s voor de hele week en bestel de producten die je nodig hebt gewoon vanuit je zetel. De boodschappen worden aan de deur geleverd, en je hebt extra veel tijd om met je gezin door te brengen. Niet enkel boodschappen maar ook vele andere spullen kun je gewoon online bestellen, onder andere bij Farmaline!

 

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels