HomeFriendsFarmalineVermoeidheid, stress, spierkrampen? Magnesium kan je helpen

Vermoeidheid, stress, spierkrampen? Magnesium kan je helpen

Meetings op het werk, de auto wassen, inkopen doen, zondagnamiddag naar de schoonfamilie én je geliefde verrassen met een etentje? Een uitpuilende to-do lijst en véél te weinig tijd kunnen je al snel een gestresseerd en geprikkeld gevoel geven. Voel je je daarbij ook nog eens futloos? Wel, dan is magnesium dé oplossing voor jou! Laat stress je leven niet overnemen en kies voor ondersteuning door Promagnor. Voel je snel weer energiek en proef die levenslust!

Magnesium om alle batterijen op te laden

Magnesium ondersteunt het energiemetabolisme en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Als je je batterijen wil opladen, is magnesium dé toevlucht bij uitstek! [1] [2]

Ons lichaam haalt het magnesium dat het nodig heeft uit de voeding. De belangrijkste magnesiumrijke voedingsmiddelen zijn zwarte chocolade, avocado’s, bananen, noten, peulvruchten, bladgroenten, zaden, granen en sommige soorten vette vis.

Maar die voedingsmiddelen zijn in onze dagelijkse voeding in een te kleine hoeveelheid aanwezig. Bovendien neemt ons lichaam gemiddeld slechts een derde van het magnesium op dat tijdens een maaltijd wordt aangevoerd. Een dagelijkse aanvulling van magnesium kan dus nuttig zijn.

Promagnor is een hooggedoseerd magnesiumsupplement dat maar liefst 450 mg elementaire magnesium per dosis bevat. Door 1 zakje per dag in te nemen, boost je je magnesiumgehalte in geen tijd en zal je opnieuw bruisen van energie!

Promagnor

 

Ook het voedingssupplement Promagnor Relaxation bevat een hoge dosis magnesium en is bovendien verrijkt met passiflora-extract en vitamines B. Passiflora en Magnesium zorgen voor mentale en musculaire ontspanning, terwijl de B-vitamines onder meer het concentratievermogen ondersteunen en bijdragen tot een betere weerstand tegen stress en minder vermoeidheid. [3]

Promagnor Relaxation

Voor wie?

  • Actieve personen die permanent voor beroepsuitdagingen staan
  • Sportieve mensen die meer energie nodig hebben
  • Studenten tijdens de examenperiodes
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
  • Bejaarden

Dankzij de magnesium in de Promagnor-producten, zal je meer ontspannen van je dagen kunnen genieten. Maar denk erom, de oorzaak aanpakken is steeds belangrijker dan de uitwerking controleren. Waarom heb je stress? Denk oplossingsgericht en neem taak per taak aan. Sta ook eens stil bij wat je al allemaal van je to-dolijst zou kunnen schrappen in plaats van te focussen op wat nog moet gebeuren. Stay zen en lach, leef, geniet! Wie weet wat voor moois morgen voor je in petto heeft!

  1. Hoge Gezondheidsraad, Voedingsaanbevelingen voor België, September 2016, HGR nr 9285
  2. EFSA : Magnesium: draagt bij tot normale spiercontracties en het verminderen van vermoeidheid
  3. EFSA : Passiebloem: bevordert het ontspannen / Vitamines B1, B2, B6, B9 (foliumzuur): dragen bij tot normale psychologische functies en het verminderen van vermoeidheid.

BEL-OTH-1801-0025

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels