HomeFriendsFarmalineMaak kans op 1 jaar gratis Vichy producten!

Maak kans op 1 jaar gratis Vichy producten!

Koop nu je favoriete Vichy gelaatsverzorging en krijg een luxe toilettasje met drie Vichy mini’s cadeau. Bovendien maak je kans om één jaar Vichy producten te winnen met je persoonlijke krascode! Haast je om je toilettas boordevol Vichy cadeau’s te verzilveren.

Vichy

Gun je huid een goede start!

Niemand kan veroudering tegengaan, maar hoe we verouderen hebben we wel zelf in de hand. Zorg dragen voor je huid is van groot belang om huidveroudering op latere leeftijd te vermijden. Dit doe je best met een verzorgingsproduct met actieve bestanddelen tegen huidveroudering dat past bij de specifieke behoeften van je huid. De producten van Vichy kunnen je hierbij helpen. Ze laten je op een mooie manier verouderen en vertragen de sporen van veroudering door ze preventief te behandelen.

Ieders huid is uniek en er zijn ontelbare factoren die meespelen in de gezondheid van je huid, maar er zijn enkele universele regels die van toepassing zijn ongeacht je leeftijd. Naast gezonde voeding, water en voldoende beweging zijn een goede reiniger, een hydraterende dag- en nachtcrème en een goede zonnebescherming onontbeerlijk.

Zodra de leeftijd van 25 in zicht komt, is het tijd om antioxidanten toe te voegen aan de routine om zo rimpels, vermoeidheid en huidveroudering tegen te gaan. Eens je de 30 passeert kunnen mogelijk wat diepere rimpels optreden, die gemakkelijk gladgestreken kunnen worden met collageenstimulerende crèmes. Vanaf de leeftijd van 40 begint meestal de verslapping van de huid en dit kan goedgemaakt worden door liftende behandelingen.

De dagelijkse booster voor je huid

Minéral 89 is de eerste booster van Vichy die je huid een dagelijkse verfrissing geeft. De booster is bedoeld om je huid een extra dosis hydratatie te geven, wat erg belangrijk is als eerste verdedigingslinie tegen schade door externe factoren. Minéral 89 is rijk aan meerdere hydraterende ingrediënten zoals glycerine, hyaluronzuur en het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, om de huid dagelijks te beschermen en te versterken. Door de lichte, frisse textuur en zijn sterke hydratatie is Minéral 89 perfect voor een droge huid, ongeacht welke leeftijd je hebt.

Feel young, age slow

De Laboratoires Vichy hebben ontdekt dat bepaalde verouderingsverschijnselen zich opstapelen onder invloed van omgevingsfactoren (UV-straling, vervuiling), emoties (stress, vermoeidheid) en leefgewoonten. Dankzij die ontdekking kon Vichy haar eerste verzorgingscrème ontwikkelen die opkomende tekenen van huidveroudering vertraagt: Slow Âge.

Ook op latere leeftijd, met een rijpere huid is het belangrijk om je huid zo fris mogelijk te houden. Neovadiol Rose Platinium dagcrème is voor vrouwen vanaf 60 jaar die last hebben van een slappe huid of merken dat hun huid dunner wordt. De huid krijgt een wat futloze uitstraling en verliest haar vitaliteit. Deze crème bevordert meteen de rozige gloed van de huid en geeft haar weer kracht, vitaliteit en een gezond uitziende, rozig-frisse uitstraling.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels