HomeFriendsFarmalineStraal tijdens de feesten met de volgende beauty essentials

Straal tijdens de feesten met de volgende beauty essentials

De feestdagen komen eraan! Wil ook jij dit jaar je gasten ontvangen met een mooie witte glimlach en zonder wallen of donkere kringen, dat kan! Want een party look stopt niet bij die mooie jurk of dat leuke kapsel, maar is pas helemaal compleet wanneer jij zelf straalt. En daar willen wij je met plezier bij helpen…

Je bent instant ready to party dankzij de SOS Party Kit. De kit bevat drie maskers – voor hydratatie, diepe ontspanning en anti-veroudering – en een herbruikbare patch voor de oogcontouren. De patch zorgt voor een frisse blik zonder rimpels en dankzij de maskers is je huid intens gevoed, gekalmeerd en gezuiverd.

Maak wallen en donkere kringen om je ogen in slecht enkele minuten onzichtbaar met Remescar Wallen & Donkere Kringen. De unieke combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex maakt de huid strakker en vermindert vochtophoping onder de ogen. Een minuscule hoeveelheid van het product volstaat voor een fantastisch resultaat.

iWhite Instant2 bevat een unieke drievoudige technologie die de tanden onmiddellijk tot 8 tinten witter maakt, het glazuur herstelt en de tandstructuur versterkt. Meteen na de eerste behandeling ziet u resultaat! De bitjes voor thuisbehandeling hoeven slechts 20 minuten per dag te worden gedragen. Het product kan 5 dagen na elkaar worden gebruikt voor een nog verbluffender resultaat, of af en toe, wanneer het nodig is.

Laat je huid en haren prachtig glanzen met deze voedende, herstellende en verzachtende droge olie met een bronzen shimmer. De olie is ideaal voor de feestdagen of voor een avondje uit en geeft ook de gebruinde huid een nieuwe dimensie. Om zachtjes in te masseren op je lichaam en je gelaat of om je haren sneller glad te maken.

Maak komaf met rimpels, fijne lijntjes, vlekjes of een slapper wordende huid dankzij het uitgebreide gamma aan anti-agingproducten van Vichy. Bovendien kan je deze producten nu kopen met een minimum korting van maar liefst 7,5 euro!

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels