HomestartnativeStartTelenet: De Verschilmakers

Telenet: De Verschilmakers

Bij Telenet werven we niet gewoon werknemers aan, maar Verschilmakers. Wat zijn dat? Mensen die de digitale wereld toegankelijk maken voor iedereen en de klant een fantastische ervaring bieden. Verschilmakers kunnen elke dag het leven van miljoenen Belgen verbeteren.

Ook salestalenten kunnen bij Telenet echte Verschilmakers worden. Eén van hen is Matthias Boogers. Hij werkt bij Telenet als associate accountmanager regional sales. Hij levert zakelijke klanten diensten op maat.

Hoe maak je het verschil in je werk?

«Ik geef graag een persoonlijke service aan mijn klanten. Dat kan gaan om de bakker of de kruidenier om de hoek, maar evengoed een strafpleiter. Ik probeer meteen hun wensen en noden te begrijpen en stel hen op hun gemak. Eens ik een oplossing heb gevonden binnen Telenet, volg ik het hele proces op.»

Wat vind je leuk aan jouw werk?

«Ik kom graag in contact met verschillende mensen. Elke keer kan ik het leven van de klant gemakkelijker maken door mijn werk. Het voelt goed om ondernemers te kunnen ondersteunen met onze oplossingen. Zo bieden we samen het hoofd aan technologische veranderingen en kunnen zij doen waar ze goed in zijn, aan hun zaak bouwen.»

Hoe is de werksfeer bij Telenet?

«Er heerst een bijzondere dynamische en energieke werksfeer onder de collega’s. We zitten op dezelfde lijn en we communiceren met open vizier. Natuurlijk is het loonpakket bij Telenet ook heel competitief. Als Associate account manager krijg je enkele bijkomende voordelen zoals een firmawagen en leuke kortingen.»

Ontdek meer verhalen van de Telenet Verschilmakers op
www.deverschilmakers.be!

Het bericht Telenet: De Verschilmakers verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels