HomestartnativeDe Werkdag vanDe werkdag van Anju Demeyere, zorgkundige

De werkdag van Anju Demeyere, zorgkundige

07:00

We starten elke ochtend stipt met ons overleg. Samen met de collega’s overlopen we de zorgen die onze bewoners nodig hebben. Zijn er bepaalde dingen waar we die dag extra op moeten letten? Het komt allemaal aan bod tijdens deze meeting.

07:30

Onze bewoners hebben hulp nodig bij hun dagelijkse verzorging. Na een scheerbeurt voelt deze heer zich verfrist om aan de dag te beginnen.

09:00

Tijdens de ochtendshift zorg ik ervoor dat mijn bewoners een fris opgedekt bed zien als ze terugkomen van hun ontbijt.

11:00

Weet je wat ik het fijnst vind aan mijn job? Het persoonlijke contact met mijn bewoners. Ik vind het belangrijk dat ik weet wat er in hen omgaat en geef hen graag mijn volledige aandacht.

12:00

Het middagmaal is een belangrijk moment in de dag­indeling van mijn bewoners. De maaltijd wordt aan tafel opgediend. Sommige bewoners help ik bij het eten als het wat moeizamer verloopt.

14:30

Als zorgkundige werk ik nauw samen met collega’s uit andere disciplines. Hier zie je me in overleg met de kinesist. We bekijken welke ondersteuningsmiddelen we kunnen inzetten om onze bewoonster comfortabel te laten zitten in haar rolstoel.

Zorgbedrijf Antwerpen is nog op zoek naar medewerkers met oog voor de job én de mensen. Meer weten? Neem dan contact op met ons Job&Talentcenter op het nummer 03 431 82 70.

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/vacatures

 

 

Het bericht De werkdag van Anju Demeyere, zorgkundige verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels