HomeNieuwsLifestyleMet deze koalazeep steun je de Australische fauna

Met deze koalazeep steun je de Australische fauna

De bosbranden in Australië en de impact daarvan op de lokale fauna beheersten de afgelopen weken het internationale nieuws. De ravage is enorm en om de dieren zo goed mogelijk te helpen, is er heel wat geld nodig. Uiteraard kan je een donatie doen aan een goed doel, maar soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wil je je steentje bijdragen op een erg toegankelijke manier? Koop dan een koalazeep bij Lush.

Misschien heb je zelf niet de middelen om geld te geven aan een goed doel of misschien vind je het moeilijk om een geschikt goed doel uit te kiezen – er zijn er nu eenmaal een hoop. Dat betekent niet dat je de Australische fauna geen handje kan helpen.

All The Wild Things

Douchen doen we allemaal en de meesten onder ons gebruiken zeep om zich van een lekker geurtje te voorzien. Natuurlijk kan je je zeep gewoon bij de supermarkt kopen, maar je kan ook een bezoekje brengen aan je lokale Lush-filiaal. De cosmeticaketen lanceert namelijk de zeep All The Wild Things. Die komt in de vorm van een koalabeer en heeft dezelfde frisse geur als Outback Mate. Op zich al een goede reden om het product aan te schaffen, maar er is meer. De opbrengsten uit de verkoop van de koalazeep gaan namelijk naar het Bush Animal Fund, dat grassroot-organisaties in Australië steunt die ter plaatse eerste hulp bieden en het leefgebied van dieren herstellen. Reden genoeg om de koalazeep aan te schaffen.

De zeep is vanaf 31 januari in België verkrijgbaar, zowel online als in de winkel, en kost 6 euro.

Het bericht Met deze koalazeep steun je de Australische fauna verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels