HomeNieuwsEntertainmentSlongs Dievanongs over de Zillion: «Seks gezien die op mijn netvlies gebrand...

Slongs Dievanongs over de Zillion: «Seks gezien die op mijn netvlies gebrand staat»

Nu de film ‘Zillion’ vanaf vandaag in bioscoopzalen te zien is, is de hype omtrent de ter ziele gegane Antwerpse megadiscotheek helemaal terug. Het is bekend dat verschillende BV’s van 1997 tot 2001 wel eens een bezoekje brachten aan de schandaaldancing, en ook zangeres Slongs Dievanongs was een vaste klant. Bij Radio 2 haalt ze herinneringen op aan de club, al wou ze dat ze sommige dingen liever kon vergeten.

«Ik heb in de Zillion toch wel meer dan één paar dansschoenen versleten», zegt Slongs. «Het was nieuw en iets compleet anders dan wat we gewend waren. Er waren snufjes en acts die we nog nooit gezien hadden», klinkt het bij Radio2 Start je Dag in Antwerpen.

Seksfeesten

Toch wilde Slongs dat ze sommige dingen liever niét had gezien. Zo belandde ze ooit toevallig op een van de beruchte ‘Zundays’, een soort van mega seksfeesten. «Kerstavond viel toen op een zondagavond. Het etentje was gedaan en ik wilde nog niet gaan slapen. Bij het binnenkomen zag ik porno op de tv. Dat deed niet direct alarmbellen afgaan, want ik had daar al wel meer dingen gezien.»

«Verder in de zaal kwamen er dan drie mensen op het podium,» gaat ze verder. «Die hebben dingen gedaan die op mijn netvlies gebrand staan. Ik ben vrijdenkend, maar voor mij hoefde dat niet», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/slongs-dievanongs-over-de-zillion-seks-gezien-die-op-mijn-netvlies-gebrand-staat

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels