HomeNieuwsBizarMan schrijft hilarische break-upbrief naar z’n fitness

Man schrijft hilarische break-upbrief naar z’n fitness

Een lidmaatschap bij een fitness opzeggen is geen gemakkelijke opdracht. Daar kan Redditgebruiker MastrrBasser over meespreken. De Amerikaan heeft een soort ‘break-upbrief’ geschreven om zijn ‘relatie’ met de sportschool op te heffen.

De sportieveling verhuist binnenkort naar een andere staat. Daarom wou hij zijn abonnement annuleren. Een taakje dat schriftelijk moest gebeuren, zo blijkt. Zo gezegd, zo gedaan. De jongeman kroop in zijn pen en besloot een hilarische tekst te schrijven, net alsof hij zijn geliefde zou dumpen.

“Het is met veel spijt en een zwaar hart dat ik deze brief schrijf, maar ik wil eerlijk en oprecht zijn over mijn bedoelingen”, zo steekt de sportieveling van wal. “Door bepaalde gebeurtenissen zit ik in een andere fase van mijn leven en heb ik een van de moeilijkste beslissingen ooit moeten nemen, al weet ik wel dat het de juiste keuze is. Ik wil mijn relatie met Planet Fitness stopzetten.”

“Ik heb een ander”

“Ik weet dat ik de laatste tijd afstandelijk ben geweest, maar ik ben veranderd. Ik heb verschillende behoeftes, en om eerlijk te zijn… Jij bent nog totaal niet veranderd. Je bent nog steeds dat gigantisch, paars en geel gebouw. Ik wil je niet veranderen en het doet me pijn om te beseffen dat we ooit één waren, terwijl we ons nu op andere punten in ons leven bevinden.”

Verder in zijn tekst komt de aap uit de mouw: de Amerikaan gaat ondertussen naar een andere fitnesszaak. “Aan alle mooie liedjes komt een einde. Maar blijf gewoon jezelf. En we zullen allebei verder blijven groeien, ik in mijn nieuwe leven en jij in dat van jou. Zonder elkaar. Maar ik denk dat het zo het beste is.”

Foto Reddit

Onder het pseudoniem MastrrBasser plaatste de man de brief op Reddit, en in een mum van tijd ging zijn post viraal.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels