HomeNieuwsBizarInfluencer met doorlopende wenkbrauwen laat zich niet doen door haters: «Sommigen noemen...

Influencer met doorlopende wenkbrauwen laat zich niet doen door haters: «Sommigen noemen me ‘holbewoner’»

Een Amerikaanse vrouw heeft van nature doorlopende wenkbrauwen en doet er bewust niets aan, ondanks de onbeschofte opmerkingen die ze soms krijgt. «Ik zou me er niet goed bij voelen als ik ze zou scheren», klinkt het.

Kenah Jonel is een 21-jarige influencer uit de Amerikaanse staat Texas. Van kindsbeen af had ze dik behaarde wenkbrauwen die in elkaar doorlopen. Tot haar 16de scheerde ze het ‘overgangsgedeelte’ weg, maar de laatste jaren doet ze dat bewust niet meer. «Ik hou van mijn doorlopende wenkbrauwen. Ik voel me er heel zelfzeker mee en zou me niet zo comfortabel voelen als ik ze zou scheren. Mensen hebben me altijd gezegd dat ik prachtige wenkbrauwen heb, dat ze perfect zijn en dat iedereen ervan houdt», vertelt ze in Daily Mail.

Misogynie

Sinds vorig jaar zit ze op TikTok, waar ze de focus ook regelmatig op haar wenkbrauwen legt. Jammer genoeg krijgt ze nu en dan ook te maken met ongepaste opmerkingen. «Sommigen hebben er echter ook vreselijk dingen over gezegd. Zo stuurden enkele haters me dat ‘ik een aap ben’, dat ik ‘me van kant moet maken’ en dat ik ‘er als een holbewoner uitzie’. Dergelijke opmerkingen maken me verdrietig. Niet omwille van mijn wenkbrauwen, maar omdat ze doorspekt zijn van misogynie. Het zijn dan ook meestal mannen die zo’n dingen sturen», klinkt het.

Zelfliefde

Ze laat de kritiek echter niet aan haar hart komen en geeft ‘lotgenoten’ een belangrijk advies. «Uiteindelijk moet je iemand zijn waar je trots op bent en die je mooi vindt, wat de schoonheidsnormen ook mogen zijn of hoe anderen jou zien. Dat is niet makkelijk, maar dat is de sleutel om echt van jezelf te houden, ongeacht wat al de rest jou opdringt», besluit ze.

Instagram COffeEog86u


Instagram CcDqoS3uZl1


@kenahjonel

Reply to @lalaland8887 I’m so sorry it’s shaky, I’m anxious lol. #fyp #feminism #bodypositivity #unibrow #fy #aesthetic

♬ original sound – Kenah Jónel

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-met-doorlopende-wenkbrauwen-laat-zich-niet-doen-door-haters-sommigen-noemen-me-holbewoner

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels