HomeNieuwsBizarVrouw blundert tijdens huwelijksaanzoek: «Dat is exact waarom hij van je houdt!»...

Vrouw blundert tijdens huwelijksaanzoek: «Dat is exact waarom hij van je houdt!» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een gênant moment beleefd toen ze ten huwelijk gevraagd werd door haar vriend. Ze had het in eerste instantie immers totaal niet door…

Op hilarische beelden is te zien hoe Samantha Rhea en haar – intussen echtgenoot – Tariq een park bezoeken waar heel wat pompoenen te vinden zijn. Tariq vond het dé ideale gelegenheid om voor zijn vriendin door de knieën te gaan, al moest hij even wachten tot ze besefte wat er gaande was.

Niet goed opgelet

Samantha was immers te druk bezig met poseren terwijl ze voor de grap twee pompoenen voor haar borsten hield. Pas nadat ze de pompoenen teruggelegd had, ging er bij haar een lampje branden. Ze deelde het geestige moment op TikTok, waar het al bijna 25 miljoen keer bekeken werd. «Dat moment waarop ik mijn huwelijksaanzoek bijna verpestte omdat ik ‘pompoenborsten’ wilde hebben», knipoogt ze erbij.

Appreciatie

Haar volgers liggen in een deuk van het lachen, al vinden ze het vooral ook mooi om te zien. «Zijn lach is heerlijk! Je ziet hem denken: ‘ja, daarom is zij de ware’», «Oh, je hebt het niet verpest hoor! Dat is gewoon een van de vele redenen waarom hij je graag ziet. Je gevoel voor humor. Kijk hoe hij lacht!», « Het feit dat hij het grappig vindt en je gewoon laat doen maakt duidelijk dat hij de ware is. Dit is te schattig!», «Dat is exact waarom hij van je houdt!», «Hij wacht zo geduldig voordat je het opmerkt», en «Dit was zo onvoorstelbaar grappig en schattig», wordt er gereageerd.

@sammyrhea

Pumpkin boobs proposal. On brand in every way. #ShowYourJOWO #pumpkinseason #proposal #fyp #foryou

♬ All Your’n (Sped Up) – Tyler Childers

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-blundert-tijdens-huwelijksaanzoek-dat-exact-waarom-hij-van-je-houdt-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels