Vind ons op

Zita

Zij werken bij Smals. Jij binnenkort ook?

Job

Zij werken bij Smals. Jij binnenkort ook?

Rémy Van Caekenberghe
(22), Java Developer

Wat houdt je functie juist in?
«Als Java-ontwikkelaar bij Smals werk ik momenteel aan een project voor de gezondheidszorg. We ontwikkelen een applicatie waarmee zorgverleners elke implantatie of explantatie van een implantaat kunnen melden.»

Wat maakt je job zo interessant?
«Ik werk graag in IT. Het is een vakgebied dat me fascineert en ik breek me graag het hoofd over oplossingen. Bij Smals hou ik van mijn functie, maar ook van de gebruikte technologieën en innovaties. Elke dag ontdek ik nieuwe dingen. Ik vind het ook fijn dat ik veel opleidingen kan volgen en voordelen heb zoals een abonnement voor het openbaar vervoer, flexibele uren en de mogelijkheid om thuis te werken.»

Tom Dewaele
(39), Network Engineer

Wat houdt je functie juist in?
«In ons team staan wij vooral in voor het onderhoud van de netwerken in onze twee datacenters, waar onder meer alle gegevens van de burgers opgeslagen worden. Daarnaast verzorgen we ook de connectiviteit van de overheidsdiensten zelf.»

Wat maakt je job zo interessant?
«Er is eerst en vooral veel variatie. Haast elke dag ziet er anders uit. Vaak zijn we bezig met onvoorziene problemen op te lossen, terwijl we op andere momenten vooruit plannen en nadenken over hoe we in de toekomst nog efficiënter kunnen werken. Innovatie is eigenlijk iets waar we voortdurend mee bezig zijn.Wat mij ook erg aanspreekt bij Smals, zijn het flexibel werkschema en de mogelijkheid tot twee dagen telewerk per week. Het evenwicht bewaren tussen werk en privéleven wordt zo iets makkelijker.»

Mieke Vandenbulcke
(46), Functional Analyst

Wat houdt je functie juist in?
«Wij bestuderen de vragen van de klanten en de businessanalyse, en vertalen die dan naar iets praktisch waar het development team mee aan de slag kan. Persoonlijk sta ik vooral in contact met de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). We vormen als het ware de schakel tussen de klant en de ontwikkelaars.»

Wat maakt je job zo interessant?
«Ik vind het leuk dat je hier het gevoel hebt altijd ‘mee’ te zijn. Je staat op de eerste rij bij de ontwikkeling van state-of-the-art applicaties. Smals heeft ook een heel divers aanbod aan profielen en talenten, wat je toelaat om voortdurend dingen bij te leren. Daarnaast is Smals een zeer menselijke werkgever. Als er zich een noodsituatie in de privésfeer aandient, wordt daar vol begrip op gereageerd.»

Het bericht Zij werken bij Smals. Jij binnenkort ook? verscheen eerst op Metro.

Meer in Job

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top