HomeFriendsVeritasIN BEELD. Mijn mama is de beste!

IN BEELD. Mijn mama is de beste!

Voor Moederdag verrasten vier meisjes hun mama met een make-over van Veritas. Daarna werden ze getrakteerd op een glamoureuze fotoshoot. En of ze straalden! Leer onze duo’s kennen en ontdek wat er zo bijzonder is aan hun moeder-dochterband.

Foto’s Dirk Alexander

Ina Keersmaekers en Geneviève Lenaerts

Dochter Ina (20) en mama Geneviève (51) staan wel vaker voor de lens, maar het is de eerste keer dat ze samen een fotoshoot doen. “We hebben er heel veel zin in! Ina is mijn jongste dochter en de enige die nog thuis woont. Eigenlijk zouden we vaker elkaars kleren moeten dragen, want we hebben wel dezelfde stijl: heel girly met jurkjes en juwelen, maar ook wel sportief. We dragen ook graag jeans”, vertelt Geneviève. Ina en Geneviève hebben een sterke band. “Mijn mama is mijn beste vriendin. Aan haar kan ik echt alles zeggen. Ze merkt meteen wanneer ik verdrietig ben!”

Geneviève en Ina Veritas moederdag

“Omdat je me steeds weer het gevoel geeft speciaal te zijn. En alles wat er gebeurt in ons leven, bekijk je positief. Jij bent mijn zonnetje! Ik houd van jou en je bent mijn beste vriendin, voor altijd!”

Charlotte Vandekerkhove en Lieve Struyf

Charlotte (12) verraste haar mama Lieve (47) met deze make-over en fotoshoot. “Ik was heel blij met haar lief berichtje. Charlotte kan haar gevoelens heel mooi verwoorden. We zijn heel blij met de leuke foto’s van ons twee. Normaal neem ik altijd foto’s van de kinderen, maar het is leuk om eens zelf model te staan!” Charlotte draagt vaak glitters, maar Lieve houdt het liever casual. “Ik ben blij dat ik mijn mama eens in een opvallende outfit zie. Het staat haar beeldig!” Lieve is dan ook trots op haar dochter. “Ze heet Charlotte, maar ik noem haar mijn winnend lotje van de loterij.”

Charlotte en Lieve Veritas

“Mijn mama heeft al veel meegemaakt maar ze blijft altijd positief en blijft altijd klaarstaan voor iedereen. Ze voedt mij alleen op en dat doet ze goed, heeeeeeel goed zelfs. Mijn mama verdient het dan ook dubbel en dik om ook eens in de spotlights te staan.”

Maya Dewaelheyns en Raquel Argumedo

Toen Maya (12) aan haar mama Raquel (46) liet weten dat ze samen voor de lens gingen staan, was Raquel overdonderd. “Maar ze heeft me snel overtuigd. Ik vind het heel leuk! Normaal draag ik niet veel make-up, maar vandaag mag het gerust wat meer zijn.” Maya geeft haar mama graag stijladvies. “Ik vind dat mijn mama er heel modieus bij loopt. Zelf draag ik zowel jurkjes en shortjes, maar ik zou nooit felle kleuren combineren. Dit rood kleedje is wel mijn stijl!” Voor Raquel is Maya een geschenk uit de hemel. “Toen ik op babybezoek ging, besefte dat ik zelf droomde van een dochter. Een dag later ontdekte ik dat ik zwanger was van Maya. Zij maakt mij compleet!” Ook voor Maya is mama Raquel een goede vriendin: “Soms trek ik liever op met mijn mama dan met vriendinnen van mijn eigen leeftijd.”

Raquel en Maya Veritas

“Mama, jij bent de beste omdat je altijd voor me klaarstaat wanneer ik je nodig heb, me
verzorgt als een prinses wanneer ik ziek ben, me troost wanneer ik verdrietig
ben, en wel 10.000 keer zegt hoeveel je van me houdt. Mijn mama is de allerbeste.”

Maithé Decraene en Rebecca Pers

Mama Rebecca (43) en dochter (13) Maithé staan graag samen op de foto. “Maithé en ik houden van de sfeer op kerstmarkten, maar mijn man en zoon vinden die vreselijk. Daarom ga ik elk jaar in de winterperiode met mijn dochter naar Duitsland. Onze reis eindigt steevast in het fotohokje.”, vertelt Rebecca. Maithé is blij met de make-over van haar mama. “Ik vind haar stijl een beetje ouderwets. Ze moet afstappen van te drukke prints.” “Soms heeft ze wel een punt, ja”, geeft Rebecca toe. “En ik ben blij dat Maithé deze keer voor een cactusprint gaat. Het staat haar prachtig. Ik hoop dat ze vaker voor kleur kiest.” Mama en dochter trekken er graag samen op uit. “Voor mijn verjaardag zijn we samen gaan paardrijden, al was dat uit haar comfortzone. Tof dat ze mee wou!”, vertelt Maithé blij.

Rebecca en Maithé Veritas

“Omdat je graag hip bent en ik je dan modetips mag geven. Niet altijd makkelijk want jij houdt van felle kleurtjes en ik van zwart. Maar samen zien we la vie en rose, zeker tijdens onze jaarlijkse tripjes die altijd eindigen met een knotsgekke foto als souvenir.”

Heb je nog geen moederdagcadeau gevonden ? Bij Veritas krijg je tot en met 13 mei 2018 20% korting op je favoriete accessoire !

Het bericht IN BEELD. Mijn mama is de beste! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels