HomeFriendsFarmalineLast van wallen en donkere kringen onder je ogen?

Last van wallen en donkere kringen onder je ogen?

Ben je vroeg gaan slapen en vanmorgen toch opgestaan met wallen onder je ogen? Iedereen heeft er weleens last van. Erg vervelend, want die donkere kringen laten je er ouder en vermoeider uitzien dan je bent. Gelukkig bestaan er manier om je wallen te verminderen, of zelfs te voorkomen!

Twee verschillende soorten wallen:

  • De eerste soort is vaak erfelijk. Ze wordt veroorzaakt door een vetophoping onder de ogen waardoor de huid onder de ogen een beetje uitzakt. Hieraan valt helaas niet veel te doen.
  • De tweede en meer voorkomende soort zijn de herkenbare, donkere kringen onder je ogen. Ze kunnen veroorzaakt worden door stress, roken of slecht werkende nieren. Deze laatsten voeren namelijk afvalstoffen af uit je lichaam. Soms loopt dat proces spaak en dan blijven die stoffen in je lichaam zitten. Onder je ogen zie je dit extra goed zitten, omdat je huid daar erg dun is.

Wat kan je ertegen doen?

Drink ongeveer 1,5 liter water per dag en eet zo gezond mogelijk. Om wallen te voorkomen, kan je het best voldoende kalium opnemen. Deze stof vind je terug in banaan, aardappelen, melk, brood, vlees, noten en gedroogde vruchten.

Jammer genoeg is dit meestal niet voldoende. Er bestaan gelukkig ook producten die wallen en donkere kringen snel onzichtbaar maken.

Remescar Wallen & Donkere kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen aanzienlijk te verminderen.

Remescar

De revolutionaire EYESYL-technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex bevordert een aanzienlijke verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan.

Het bericht Last van wallen en donkere kringen onder je ogen? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels