HomeFriendsFarmaline80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren

80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren

Verschillende belangrijke factoren gelinkt aan leven in de stad, zoals stress, vermoeidheid en luchtvervuiling, zijn geassocieerd met een toename van vroegtijdige huidveroudering. Meer dan 80% van de vroegtijdige huidveroudering hangt samen met externe factoren, zoals UV-schade.

Studies uitgevoerd in China en Mexico toonden een verhoging van de talgproductie aan bij deelnemers die in vervuilde gebieden wonen. 80% van de zichtbare huidveroudering is te wijten aan omgevingsfactoren, waarbij vervuiling onder andere pigmentvlekken en andere huidproblemen kan veroorzaken. Daarnaast is stress een veel voorkomende lifestylefactor in stedelijke omgevingen. Het is aangetoond dat stress een verscheidenheid aan negatieve reacties in de huid opwekt en zelfs de respons van de huid op allergische reacties kan beïnvloeden.

Vichy Slow Age Nacht biedt een antwoord op “urban aging”

  • vermindert 1ste fijne lijntjes, donkere vlekken en een doffe teint
  • beschermt tegen externe agressies zoals UV, vervuiling en stress
  • hydrateert de huid en maakt haar gladder, egaler en frisser

De nachtcrème heeft een unieke gel-crème textuur en een botanisch kleurtje in combinatie met het bekende parfum van SlowÂge. De nachtcrème is mild genoeg voor de gevoelige huid.

Slow age Farmaline

De formule van Slow Age Nacht bevat de baanbrekende ingrediënten baïcaline, resveratrol en bifidus. Deze ingrediënten herstellen jouw huid en maken haar klaar voor de dag.

Slechts 1 op 3 mensen gebruiken zowel een dagcrème als een nachtcrème

Een dagcrème zorgt ervoor dat je huid overdag beschermd is tegen invloeden van buitenaf, terwijl een nachtcrème er ‘s nachts voor zal zorgen dat de huid hersteld wordt. Beide zijn dus van groot belang voor een optimale verzorging van de huid.

Slow age Farmaline

Slow Age is een crème die de huid revitaliseert en opnieuw laat ademen gedurende de nacht. De nachtcrème hydrateert de huid en zorgt ervoor dat de huid opgewassen is tegen dagelijkse externe factoren.

  • vertraagt opkomende huidveroudering
  • gaat de effecten van UV, vervuiling en stress op de huid tegen

Bij het opstaan is de huid intens gehydrateerd en stralend. De nachtcrème is het antwoord op “urban aging” en pakt de stedelijke invloeden op de huid aan.

Slow age Farmaline

 

Het bericht 80% van huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels