HomeSportDe beste weddenschap om te plaatsen tijdens de wintertransfer periode

De beste weddenschap om te plaatsen tijdens de wintertransfer periode

Je kunt wedden op aankomende transfers tijdens de winterstop. Neem tijdens die stop rustig de tijd om kortingscodes te bekijken

 

Tijdens de wintertransfer periode kan het extra leuk zijn om te gaan gokken op een transfer van een bepaalde speler. Maak daarvoor zeker gebruik van de kortingscodes van deze site. Wordt het FC Barcelona, Benfica of gaat een verhuizing juist niet door?  Met de beste aanbiedingen zorg je ervoor dat je zo voordelig mogelijk veel geld kunt verdienen. Zo kan sport nog spannender worden!

Tijdens de winterstop vindt er weer een groot aantal transfers plaats. Dit kan natuurlijk van grote invloed zijn op het verdere verloop van de competities en toernooien in dit seizoen.

Er gebeurt dus veel in korte tijd en het aanbod kan overweldigend zijn. Doe daarom goed onderzoek en daarnaast kunnen wij je ook op weg helpen. Je wilt tenslotte niet per ongeluk al je geld verliezen. We hebben even goed gekeken en een lijst samengesteld van top 5 voetballers die je tijdens de wintertransferperiode goed in de gaten moet houden.

Nicolas Tagliafico

Deze speler van Ajax zal mogelijk een transfer gaan maken naar de Duitse club Borussia Dortmund. Op dit moment is er uiteraard nog niets zeker, meer zijn sterke geruchten. Deze speler is geboren in Argentinië. Als de speler inderdaad vertrekt, dan zal hij niet voor lange tijd bij Ajax hebben gespeeld. Zo kwam hij eigenlijk pas in januari 2018 voor het eerst uit voor Ajax in de nationale competitie. Ondertussen heeft hij ook regelmatig meegespeeld in wedstrijden in de Champions League.

Kylian Mbappé 

Er zijn wel heel veel clubs die azen op de topspeler Kylian Mbappé. Zo wordt er gezegd dat onder andere de Britse clubs Manchester City en Chelsea in de speler zouden hebben die nu nog onder contract staat bij Paris Saint-Germaine Het huidige contract van de speler loopt nog tot en met medio 2022. Deze voetballer van Franse origine heeft Kameroense en Algerijnse roots. Hij komt sinds 2017 uit voor het Franse voetbalelftal.  Wedden op deze speler kan met Betfirst promotiecodes.

Ajax-target Reinier

Als er 1 speler met potentieel is dan is het deze. FC Barcelona bleek bereidt om haar eigen transferrecord te breken om haar. Toch kwamen Ajax en FC Barcelona er niet uit. Ajax vroeg 35 miljoen voor de speler. Toch geeft dit aan dat deze potentiele topspeler naar andere clubs aan het kijken is en hij blijkbaar bereid is om te vertrekken. Het zal daarom interessant zijn om te zien of er in de komende periode toch nog een andere topclub tevoorschijn komt die deze speler wel wil wegkapen.

Chris Smalling

Ook deze speler lijkt een mooie toekomst voor de boeg te hebben. Hij kan namelijk eigenlijk kiezen uit de verschillende Engelse clubs die interesse in hem hebben. Daarbij kun je onder andere denken aan Leicester City en Arsenal. De speler is op dit moment door Manchester United uitgeleend aan AS Roma. Daar is de voetballer in korte tijd enorm gegroeid. Als er geen transfer volgt zal de speler in principe terugkeren naar Manchester United. Al met al ziet dit er dus goed uit en een mogelijke transfer is zeker een gokje waard.

Neymar

Laten we tenslotte Neymar niet vergeten. Er gaan steeds sterkere geruchten dat de speler gaat vertrekken bij Paris Sant-Germaine. Dit gerucht wordt versterkt doordat de club om zich heen lijkt te kijken naar een alternatief voor de speler. Overigens is dit niet helemaal nieuw want ook tijdens eerdere transferperiodes waren hier al vermoedens van.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels