HomeNieuwsEntertainmentRegi openhartig over zijn liefdesleven: «Wie weet kom ik de ware daar...

Regi openhartig over zijn liefdesleven: «Wie weet kom ik de ware daar wel tegen»

Regi Penxten vertelt in een interview dat hij nog steeds single is en dat hij al gevraagd werd om mee te doen aan een datingprogramma. «Ik ben niet van plan een nieuwe vrouw op tv te zoeken», klinkt het.

Binnenkort komt er een tweede seizoen van ‘Regi Academy’. Vorig jaar won Pauline Slangen die talentenjacht waardoor ze mee op het podium mocht staan voor een afgeladen vol Sportpaleis. «Deze 2.0-versie wordt grootser. Nog meer Regi dus. De reacties op het eerste seizoen klonken ontzettend positief, vandaar dat een vervolg bijna vanzelfsprekend is», vertelt Regi in Het Laatste Nieuws.

Mannenstem

De 45-jarige dj en man achter Milk Inc. zegt dat zijn deur altijd openstaat voor nieuw talent. «Pauline is echt een onderdeel geworden van de Regi-familie, naast Camille, Olivia en Jaap Reesema. Ik blijf haar dus ondersteunen en ze zal tijdens de komende optredens mee op het podium staan. Nieuw talent blijft echter altijd extra welkom. Zo kan ik nog wat goeie mannenstemmen gebruiken. Bij deze doe ik daarvoor graag een extra oproep», klinkt het.

Vrijgezel

Vorig jaar raakte bekend dat Regi en Elke Vanelderen na een huwelijk van negen jaar uit elkaar gingen. Intussen heeft hij nog geen nieuwe liefde gevonden. Datingprogramma’s zoals ‘De Bachelor’ zijn (voorlopig) geen optie voor hem. «Ik ben niet van plan een nieuwe vrouw op tv te zoeken, ook al is daar al voorzichtig naar gepolst. Wie weet kom ik de ware wel tegen tijdens mijn liveoptredens deze zomer. Weet je wat: als ik volgend jaar nog vrijgezel ben, mogen de zenders opnieuw bellen», knipoogt hij.

Wie zich kandidaat wil stellen voor het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ kan zich HIER inschrijven.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/regi-openhartig-over-zijn-liefdesleven-wie-weet-kom-ik-de-ware-daar-wel-tegen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels