HomeNieuwsEntertainmentMiley Cyrus poseert in doorzichtige lingerie voor Gucci-campagne: «Wow, zo sexy!»

Miley Cyrus poseert in doorzichtige lingerie voor Gucci-campagne: «Wow, zo sexy!»

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus laat weinig aan de verbeelding over in een nieuwe campagne van modehuis Gucci. «Wat een icoon», wordt er gereageerd.

Het Italiaanse modehuis Gucci heeft een prachtige campagne gelanceerd waarin een aantal beroemdheden de revue passeren. De campagne weerspiegelt een «moderne mythe waarin de obsessies en verlangens van beroemdheden centraal staan», klinkt het.

Dansfeest

In het filmpje zien we bekende modellen, artiesten en acteurs samen dineren en zich vervolgens verliezen in een losbandig dansfeest. Onder meer Snoop Dogg, Jared Leto, Beanie Feldstein, Deng Lun, Lee Jung-jae, en Liu Wen geven het beste van zichzelf.

Grootste ster

Ook Miley Cyrus is van de partij. In een weinig verhullende outfit crowdsurft ze over een feestende mensenmassa. «Zoals altijd heel elegant. Je bent zo mooi», «Ik ben gefascineerd. Wat een icoon», «Wow, zo sexy», en «De grootste ster van Hollywood», lezen we onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/miley-cyrus-poseert-doorzichtige-lingerie-voor-gucci-campagne-wow-zo-sexy

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels