HomeNieuwsEntertainmentPommeline over 'Temptation Island': "Makers hadden papiertje 'zogezegd' op tafel laten liggen....

Pommeline over ‘Temptation Island’: “Makers hadden papiertje ‘zogezegd’ op tafel laten liggen. Toen ik dat las, begon ik door te slaan!” (video)

‘Temptation’-deelnemer Joshua pakt op YouTube uit met zijn allereerste ‘Joshua’s Cartalks’.

’t Concept is eenvoudig: met een bekend persoon als passagier even met de auto gaan rijden. En uiteraard wordt er tijdens de rit aardig gepraat. Eerste gast van dienst is niemand minder dan Pommeline.

En uiteraard praten de twee uitvoerig over hun deelname(s) aan ‘Temptation Island’. Aan het laatste seizoen namen Pommeline en Fabrizio deel als koppel. Tijdens de verschillende promofilmpjes én tijdens de afleveringen zelf, zagen we een gebroken Pommeline die het, schijnbaar ‘uit het niets’, nogal moeilijk kreeg.

“Alsof ik uit het niets begon te flippen”

Maar niets is minder waar, zo blijkt nu. “Aan de ontbijttafel had de productie ‘zogezegd’ een blad laten liggen met wat er aan de andere kant (bij de mannelijke wederhelften, red.) aan het gebeuren was. Een samenvatting… Ik neem dat blad en lees: ‘Is Fabrizio niet veel te ver gegaan gisteren? Neemt hij zijn huwelijk wel serieus? Hij vindt Pommeline veel te soft…’ Ik lees dat en begin helemaal door te slaan. En dan merk ik plots op dat er cameramannen komen… En dan hebben ze dat zodanig geknipt en geplakt alsof ik uit het niets begon te flippen”, vertelt Pommeline.

Dat en nog veel meer in de eerste aflevering van ‘Joshua’s Cartalks’. We hebben voor de gemakkelijkheid onderstaand filmpje even klaargezet op het moment dat het over ‘Temptation Island’ gaat, maar bekijk het gerust ook eens van in het begin.

Foto: still YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels