HomeNieuwsEntertainmentGreta Thunberg neemt na bijna jaar wachten eindelijk hilarische WRAAK op Donald...

Greta Thunberg neemt na bijna jaar wachten eindelijk hilarische WRAAK op Donald Trump (foto)

Klimaatactiviste Greta Thunberg heeft er elf maanden op moeten wachten, maar kon Donald Trump donderdag eindelijk op hilarische wijze terugpakken voor de vele beledigingen die de president haar naar het hoofd slingerde.

Op 11 december 2019 benoemde het gerenommeerde magazine Time de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg tot hun ‘Persoon van het jaar’. Dat schoot duidelijk in het verkeerde keelgat van Amerikaans president Donald Trump, die altijd op de eerste rij stond om Greta te bekritiseren en te beledigen.

“Zo belachelijk. Greta moet aan haar woedebeheersingsprobleem werken en naar een ouderwetse film gaan met een vriend! Chill Greta, Chill!”, schreef Trump toen op Twitter.

Koekje van eigen deeg

Bijna een jaar later rook Thunberg de kans om de president een koekje van eigen deeg te geven. Na zijn tirades op Twitter over de volgens hem frauduleuze verkiezingen – die hij op dat moment al dreigde te verliezen – besloot Greta zijn oude boodschap volledig te kopiëren, maar deze keer aan hem te richten.

“Zo belachelijk. Donald moet aan zijn woedebeheersingsprobleem werken en naar een ouderwetse film gaan met een vriend! Chill, Donald, Chill!”, postte Thunberg gisteren op Twitter met een kwinkslag. En zo leren we dat geduld loont om de perfecte wraak te kunnen plegen.

Het bericht Greta Thunberg neemt na bijna jaar wachten eindelijk hilarische WRAAK op Donald Trump (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels