HomeNieuwsEntertainmentDeze twee ‘Blind Getrouwd’-deelnemers hebben de liefde alsnog gevonden

Deze twee ‘Blind Getrouwd’-deelnemers hebben de liefde alsnog gevonden

Leuk nieuws voor Sonny en Christophe! Ze hebben allebei een nieuwe partner gevonden. Dat lezen we in Dag Allemaal.

Het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was geen topper als het op succesratio van de koppels aankomt. Enkel Winnie en Jonah bleven getrouwd en zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Voor Laura en Sonny, Tatiana en Lothar, en Nick en Christophe eindigde het avontuur in mineur.

Heel goede klik

De opnames dateren van vijf maanden geleden en intussen is er heel wat veranderd. Zo hebben Sonny (30) en Christophe (38) een lief. Voor Sonny is het nog erg pril, dus veel meer weten we daar nog niet over, maar Christophe is al een tijdje samen met zijn nieuwe vriend. Het klikte meteen van in het begin. “Via een gemeenschappelijke vriendin werd ik voorgesteld aan een man met wie het meteen bijzonder goed klikte. Een hart kan in duizend stukken liggen, er is altijd iemand die het gelijmd krijgt. En dat bleek dus het geval. Iemand die corona én ‘Blind Getrouwd’ kan doorstaan. En ja, aangezien Nick en ik nog steeds goede vrienden zijn, wist hij vrij snel van mijn gevoelens voor mijn vriend. Hij heeft hem zelfs helemaal goedgekeurd”, klinkt het.

Instagram / @c_ramont

View this post on Instagram

“Love comes when you least expect it. Love comes when you most need it. Love comes when you are ready to receive it or can no longer deny it.” Opnieuw de liefde vinden was niet het eerste waar ik aan dacht, ook al ligt #BlindGetrouwd ondertussen 5 maand achter ons. Maar liefde laat zich niet zo gemakkelijk ketenen. Ik had gehoopt dit verhaal nog even heel dicht bij mij te kunnen houden, maar aangezien de pers sneller was dat iemand nieuw mijn dagen kleurt, deel ik het nieuws ook even hier. Weliswaar nog even anoniem. De afgelopen maanden waren bijzonder intens. Ik wil nog even van de rust genieten met die nieuwe liefde alvorens die aan jullie voor te stellen. En ja, @nick_laenen heeft hem goedgekeurd.

A post shared by Christophe Ramont (@c_ramont) on

Het bericht Deze twee ‘Blind Getrouwd’-deelnemers hebben de liefde alsnog gevonden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels