HomeNieuwsBizarVrouwelijke dj reageert op kritiek dat «ze meer kleren moet aandoen» (video)

Vrouwelijke dj reageert op kritiek dat «ze meer kleren moet aandoen» (video)

Een Australische dj heeft op briljante wijze gereageerd op de kritiek die ze soms krijgt. Haar volgers overladen haar met bemoedigende woorden.

Brooklyn Elliott is een dj uit de Australische staat Queensland. Ze is enorm populair en heeft intussen al meer dan 1 miljoen volgers op TikTok. Ze krijgt nu en dan echter vervelende opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Zo verdenken sommigen haar ervan dat haar sets op voorhand opgenomen zijn, dat ze enkel geboekt wordt op basis van haar looks en vinden sommigen dat ze meer kleren moet aandoen.

Steun

De 33-jarige blondine deelde de commentaren in een TikTok-filmpje waarin ze per opmerking telkens een dansje doet om aan te tonen dat ze de kritiek niet aan haar hart laat komen. De video werd al meer dan 140.000 keer bekeken en levert haar heel wat steun op. «Luister niet naar die haters. Je bent een van de beste en coolste vrouwelijke dj’s van Australië», «Respect voor alle vrouwelijke dj’s die hard werken om hun droom te kunnen verwezenlijken», en «Je wordt tenminste geboekt. Ze zijn gewoon jaloers dat zij niet geboekt worden», klinkt het onder meer in de reacties.

@dj.brooklyn

‍♀️ Always from people who have never even seen me play #femaledj #australia #djlife

♬ original sound – Kyle & Jackie O

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouwelijke-dj-reageert-op-kritiek-dat-ze-meer-kleren-moet-aandoen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels