HomeNieuwsBizarERG. Braziliaanse jongen sterft nadat hij gestoken werd door één van de...

ERG. Braziliaanse jongen sterft nadat hij gestoken werd door één van de giftigste schorpioenen ter wereld

Een zevenjarige jongen is in Brazilië om het leven gekomen nadat hij gestoken werd door een van de giftigste schorpioenen ter wereld. De jongen was zich aan het omkleden om te gaan kamperen met zijn familie, toen hij het «plots uitschreeuwde van de pijn».

Toen Luiz Miguel Furtado Barboso zijn schoentjes wou aandoen, begon hij opeens te roepen. «We wisten niet wat hem gestoken had. Maar we zagen hoe zijn been rood werd en hij zei ons dat de pijn ook alleen maar erger werd”, zei zijn mama aan lokale media. “Toen besefte ik dat het wel eens een schorpioen kon zijn. We repten ons naar het ziekenhuis.»

Facebook –

In eerste instantie ging het beter met de kleine Luiz, maar hij kreeg meerdere hartaanvallen na elkaar, waarna zijn hartje het begaf.

Luiz werd gestoken door een Braziliaanse gele schorpioen, de Tityus serralutus. Het is de gevaarlijkste schorpioen in Zuid-Amerika.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/erg-braziliaanse-jongen-sterft-nadat-hij-gestoken-werd-door-een-van-de-giftigste-schorpioenen-ter-wereld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels