Vind ons op

Zita

Studente gaat tot het uiterste om haar ‘knappe buurman’ te versieren. Met succes! (video)

Video

Studente gaat tot het uiterste om haar ‘knappe buurman’ te versieren. Met succes! (video)

Wie denkt dat jongeren dezer dagen alleen maar Tinder gebruiken om de liefde te vinden, kent het verhaal van ene Francesca Burrin (20) en Joe Pearce nog niet.

Maar daar komt bij dezen verandering in! Francesca zat samen met een vriendin in Liverpool op kot, toen ze plots een knappe buurman zagen die in een aanpalende tuin met een rugbybal aan het spelen was.

“Toen ik hem zag, voelde ik me meteen tot hem aangetrokken. Hij was sportief en groot. Hij zag er echt goed uit”, aldus Francesca die op dat moment een lange relatie achter de rug had.

Vliegtuigje

Met de nodige aanmoediging van haar vriendin, besloot Francesca om de aandacht van de ‘knappe buurman’ te trekken. Papieren vliegtuigjes met ‘trouw met mij’ op, fluiten, stiekem kijken wanneer hij in zijn tuin was, op het raam kloppen… Dat soort dingen!

Uiteindelijk plakte ze een briefje op het raam met daarop haar Snapchat-gebruikersnaam. Enkele dagen later voegde hij haar toe op het populaire sociale netwerk. De twee raakten aan de praat.

Samen in quarantaine

Uiteindelijk kwam er ook een eerste date van! “Ik had snel door wat ze wou. Zo’n berichtje op je raam plakken is natuurlijk niet echt subtiel”, grapt Joe.

Maar net wanneer ze elkaar ongeveer drie weken kenden, raakte Francesca besmet met het coronavirus. Joe besloot om samen met haar in quarantaine te gaan. Meteen een stevige test voor het paar, dat op dat moment nog geen officieel koppel was!

De gezamenlijke quarantaineperiode verliep echter zo goed, dat Francesca en Joe nu al twee maanden officieel een koppel zijn. De dame deelde haar verhaal op TikTok om zo leeftijdsgenoten te inspireren om niet enkel de eerste stap te zetten via Tinder of sociale media. Een ‘videoverslag’ van hun opmerkelijke tocht naar de liefde vind je hier:

@francescaburrin Shy bairns get nowt 😈 #cringe #haha #fyp ♬ Never Forget You – Noisettes

Foto: TikTok – Bron: The Sun

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top