HomeNieuwsLifestyleDe grootste pokebowl-keten van Europa komt nu ook België veroveren

De grootste pokebowl-keten van Europa komt nu ook België veroveren

Pokébowls veroveren nu al jaren de harten van menig foodie. De intrede van een pokebowl-keten kon dan ook niet op zich laten wachten. Pokawa, de grootste keten van Pokebowl-restaurants in Europa, doet nu ook ons land. Vandaag opent hun allereerste vestiging de deuren opent aan de Guldenvlieslaan in Brussel.

Poke is een van oorsprong Hawaïaans gerecht, waarbij rijst wordt gemengd met rauwe vis en rauwkost en fruit. Maar intussen zijn er tal van varianten, met bijvoorbeeld quinoa of warme ingrediënten als kip.

Instagram CjYOevRDNqB


Jaarlijks zeven nieuwe vestigingen

Pokebowls zijn al een aantal jaren bekend in België, het Franse Pokawa stort zich nu ook op deze markt. De keten heeft in eigen land 95 vestigingen, onder franchise. Ze is ook actief in Spanje, Portugal en Zwitserland.

Binnen enkele jaren mikt de keten op 28 vestigingen in België, goed voor ruim 200 voltijdse banen. In België zouden dit jaar nog drie restaurants openen, alle in het Brusselse, en vanaf 2023 zo’n zeven per jaar. Daarbij wordt ook naar Vlaanderen en Wallonië gekeken, klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/de-grootste-pokebowl-keten-van-europa-komt-nu-ook-belgie-veroveren

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels