HomeNieuwsEntertainmentNederlandse presentatrice doorbreekt ‘saai’ imago met naaktfoto: «Geweldig dit!»

Nederlandse presentatrice doorbreekt ‘saai’ imago met naaktfoto: «Geweldig dit!»

‘Expeditie Robinson’-presentatrice Nicolette Kluijver heeft voor hilariteit gezorgd op haar Instagrampagina. Ze deelde een naaktfoto om aan te tonen dat ze niet ‘saai’ is.

Nicolette Kluijver vertoefde de afgelopen twee weken in Zimbabwe omdat ze ambassadrice is van het IFAW, een organisatie die helpt om mensen en dieren in balans te laten leven. Ze wil met name (het natuurgebied van) de olifant mee beschermen en deelde haar ervaring met haar 417.000 volgers op Instagram.

Geitenwollen sok

Maar de 37-jarige presentatrice en voormalig model beschikt tevens over een gezonde dosis humor en postte vandaag een naaktfoto waarop ze haar intieme delen bedekt met gefotoshopte kousen. «Omdat ik anders zo’n ‘geitenwollen sok’-imago krijg! (na twee weken spammen dat we de olifant moeten redden)», knipoogt ze erbij.

Volgers in een deuk

Haar volgers kunnen haar grapje wel smaken. «Oh dit was briljant», «Hahaha, geweldig dit», «Prachtige vrouw», «Het moet toch niet uitmaken wat anderen van je vinden?», en «Je ziet er erg goed uit, Nicolette», lezen we onder meer in de reacties. Een enkeling vond haar foto dan weer ongepast. «Hoe knap je ook bent, niet nodig dit», klinkt het ook.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/nederlandse-presentatrice-doorbreekt-saai-imago-met-naaktfoto-geweldig-dit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels