HomeNieuwsEntertainmentLaura Tesoro openhartig over haar seksleven: «Ik probeer graag nieuwe dingen uit»

Laura Tesoro openhartig over haar seksleven: «Ik probeer graag nieuwe dingen uit»

Laura Tesoro praat in een interview met Humo open en eerlijk over seks. Zo heeft ze het onder meer over variatie, communicatie en overspel.

Vier jaar geleden mocht iedereen weten dat Laura Tesoro een relatie heeft met Jordan Butler. Intussen zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar, in tegenstelling tot wat de astrologie over hen beweert. «Laat het me zo zeggen: mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik sta ook als een leeuw in het leven, met veel emotie en veel passie. Ik ben op álle vlakken een leeuw. Mijn vriend is trouwens een Waterman en wij zouden volgens de astrologie een waardeloze match zijn, behalve voor de seks. Dat zeg ik niet, hè, dat staat zo in de sterren geschreven», lacht ze in Humo.

Nieuwe ervaringen

De 26-jarige zangeres vertelde eerder in een interview al dat ze van variatie houdt tijdens de seks. «Ja, dat is waar. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik wil alles uit het leven halen. Ik wil dus ook niet elke keer op dezelfde plek op dezelfde manier seks hebben. Elke nieuwe plek is een nieuwe ervaring», klinkt het.

Seksueel blijven groeien

Laura draagt transparantie tijdens de seks heel hoog in het vaandel. «Ik zeg heel eerlijk dat ik iets fijn vind of niet. Op het moment zelf is het voor Jordan misschien niet tof om te horen dat ik niet zo leuk vind wat hij doet, maar het is dan wel meteen duidelijk. En we kunnen daarna samen naar iets leukers zoeken. Het allerergste is toch dat je altijd op dezelfde manier seks hebt en pas na lange tijd durft toe te geven dat je het helemaal niet fijn vindt? Dan valt je partner compleet uit de lucht, en al die slechte seks is ook zonde. Alleen als je open communiceert, kun je van elkaar leren en seksueel blijven groeien. En dat zorgt er ook voor dat het nooit saai wordt, dat na vierenhalf jaar alles nog zo goed zit tussen ons», glundert ze.

Niet bedriegen

Afwisseling wil echter niet zeggen dat ze ook variatie wil qua partner. «Ik besef heel goed wat Jordan voor mij betekent: hij brengt rust in mijn leven en ik kan altijd op hem rekenen. Daarom wil ik ook loyaal aan hem zijn. Ik zou hem nooit willen bedriegen, daar ben ik veel te principieel voor. Ik zou trouwens niet snel iemand tegenkomen die ook maar een beetje aan hem kan tippen», luidt het.

Jaloezie

Mocht Jordan dat ooit wel doen, dan weet ze niet wat de gevolgen zouden zijn. «Ons vertrouwen in elkaar is eindeloos, dat maakt onze relatie ook zo krachtig. Mocht Jordan dat vertrouwen schenden, dan weet ik niet of hij het makkelijk terug kan winnen. Ik zou graag zeggen dat ik er dan wel overheen raak, maar misschien verlies ik me opnieuw in jaloezie. Ik durf die vraag dus niet te beantwoorden, en hopelijk hoef ik dat ook nooit te doen», besluit ze.

Instagram CWszKTJIh0h


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/laura-tesoro-openhartig-over-haar-seksleven-ik-probeer-graag-nieuwe-dingen-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels