HomeNieuwsEntertainmentJoren uit ‘Blind Getrouwd’ zou van deze Vlaamse actrice wel «een berichtje...

Joren uit ‘Blind Getrouwd’ zou van deze Vlaamse actrice wel «een berichtje willen krijgen»

Joren werd in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Lien, maar dat was geen eindeloos verhaal. Mocht hij écht kunnen kiezen, dan zou hij geen neen zeggen tegen een wel héél bekende musicalster…

Hoewel Joren Dumont (36) bij zijn eerste kennismaking met Lien Opdebeeck (30) duidelijk enthousiast was over haar uiterlijk, was dat bij Lien misschien iets minder het geval. Dat voelde Joren ook aan. «Toen Lien me de eerste keer zag, was ik niet haar prins op het witte paard. Ik hoorde van de experten dat ze op zoek was naar een donker type waar wat pak aan mocht zitten, zoals ik. Maar toen hoorde ik op huwelijksreis dat ze een gespierde, blonde jongeman zocht», vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Niet teleurgesteld

Lien beaamt dat, maar legt uit dat haar eerste indruk van Joren nog wel meeviel. «Mijn vorige vriendjes waren dat allemaal. Maar ik had echt geen verwachtingen qua uiterlijk. Mijn vriendinnen zeiden ook dat ik die niet mocht hebben omdat ik dan alleen meer teleurgesteld kon zijn. En ik was ook echt niet teleurgesteld toen ik Joren zag. Hij is een joviale, knappe man», klinkt het.

Gespierd

Al is Joren niet haar ideale type. Dat is… «Louis Talpe!», zo weet Joren. «Ja, dat is wel een knappe man», vult Lien aan. «Gespierde mannen vind ik sowieso aantrekkelijk. Alleszins geen lange smalle mannen. Er mag wat pak aan zitten, maar ze moeten nu ook niet overdrijven», lacht ze.

Voor Joren zou een bekende zangeres hem dan weer een berichtje mogen sturen. «Doe dan maar Ianthe Tavernier. Haar zag ik net bezig in de musical ‘Daens’, daar doe ik mijn hoed voor af, hoor. Maar het mag echt nog uitblijven. Voorlopig is Mona, mijn eenjarig petekindje, de enige liefde in mijn leven», verduidelijkt hij.

(Nog) niet op zoek

Want daten zit er voorlopig even niet in voor de twee. «Laat me nog maar even tot rust komen», zegt Lien. «Ik heb ook even nodig om dit allemaal te laten bezinken», aldus Joren. «Na de aflevering vertrek ik ook voor een paar dagen op mijn eentje naar zee om uit te waaien», besluit hij.

Hieronder een foto van musicalster Ianthe Tavernier (34):

Instagram CkEGatKtI-t


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/joren-uit-blind-getrouwd-zou-van-deze-vlaamse-actrice-wel-een-berichtje-willen-krijgen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels