Vind ons op

Zita

Andy Peelman wordt opnieuw papa: «Als ik echt had mogen kiezen, dan…»

Entertainment

Andy Peelman wordt opnieuw papa: «Als ik echt had mogen kiezen, dan…»

‘Ze Zeggen Dat’-presentator Andy Peelman en zijn vrouw Tine verwachten een tweede kindje. Dat maakte hij bekend op Qmusic.

De 38-jarige acteur en presentator, die bekend werd door zijn rol als Koen Baetens in ‘De Buurtpolitie’, kwam speciaal naar de studio van Qmusic om het heuglijke nieuws bekend te maken. Zijn vrouw Tine is 20 weken zwanger van een dochtertje. Het kindje is uitgerekend voor april.

Zusje voor Feline

Andy is in de wolken met het nieuws, al droomde hij ergens ook wel van een zoontje. «Als ik echt 100 procent had mogen kiezen, had ik graag een zoontje gehad. Als vader wil je dat, denk ik. Maar uiteindelijk, als ze gezond is, gaan wij al heel dankbaar zijn. (…) Maar onze dochter nu… Heb je ooit de film ‘Godzilla’ gezien? Dat hebben wij in het klein rondlopen. Dat is fantastisch. Als de tweede dochter ongeveer hetzelfde genre wordt, dan wordt dat knettergek», klinkt het.

Andy en Tine stapten in 2016 in het huwelijksbootje. Drie jaar later kregen ze hun eerste kindje, Feline (2).

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/andy-peelman-wordt-opnieuw-papa-als-ik-echt-had-mogen-kiezen-dan

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top