HomeNieuwsBizarWanhopige vrouw smeekt om raad: “Mijn zus wil haar baby een VRESELIJKE...

Wanhopige vrouw smeekt om raad: “Mijn zus wil haar baby een VRESELIJKE naam geven”

Wat doe je wanneer je zus haar baby een – naar jouw mening – vreselijke naam wil geven en je bang bent dat het kind later onnoemelijk veel gepest zal worden. Een wanhopige vrouw richtte zich tot Reddit en zocht naar hulp en advies.

In eerste instantie wilde de zus van de vrouw haar baby een normale neem geven. ‘Rebecca’, ter ere van haar overleden oma. Een mooi gebaar, ware het niet dat manlief – die een grote Star Wars-fan is – er een ander idee op nahield. “Vooraleer ze wisten dat ze een dochtertje gingen hebben, wilde hij zijn zoontje Chewie noemen. Beetje vreemd, dacht ik, maar goed, er zijn nog mensen met die naam”, zo vertelde de vrouw. Echter, wanneer het koppel hoorde dat ze een meisje verwachtten, ging de man nog creatiever denken.

Star Wars

Na veel geruzie kreeg de kerel zijn zin: hun dochter zou “Chewbecca” gaan heten, maar doorgaans noemen ze haar bij haar kortere naam “Becca”. Een serieuze knipoog naar de beroemde en harige sidekick van Han Solo, een personage uit Star Wars vertolkt door steracteur Harrison Ford. “Ik heb nog geprobeerd om mijn zus van gedachte te doen veranderen – ik vond het echt een hondennaam – maar ze werd kwaad en zei dat haar dochter geen hond is en dat het kind niet mijn probleem is”, zo geeft de vrouw mee.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels