HomeNieuwsBizarUitvinder van valse hondentestikels is nu miljonair

Uitvinder van valse hondentestikels is nu miljonair

Gregg Miller is een gelukkig man. Hij woont in een enorme villa, rijdt met een gloednieuwe, prijzige Mercedes en staat aan het hoofd van een heel winstgevend bedrijf. Het product dat hem zoveel geluk bracht: valse testikels voor honden.

Ouders die hopen dat hun kinderen later zorgeloos kunnen leven, pushen hun kroost vaak richting een opleiding als dokter, ingenieur of advocaat. Maar misschien moeten ze een job in de sector van valse hondenstestikels eens overwegen. Dat legde Gregg Miller alleszins geen windeieren. De Amerikaan was de eerste die de protheses op de markt bracht en tegenwoordig is hij een steenrijke miljonair.

Miller kwam op het idee om valse hondentestikels te produceren toen zijn eigen hond achter een wijfje aanging en zo vier dagen vermist was. Zijn baasje wist dat hij de hond moest laten castreren, maar wilde dat het dier zijn edele delen kon behouden. De dierenarts verklaarde hem eerst voor gek, maar zag nadien in dat het idee veel potentieel had. Samen bedachten ze een protoype dat later de kiem zou zijn van ‘Neuticles’, de lijn van valse testikels voor niet alleen honden, maar tal van andere dieren.

Testikels ter grootte van een watermeloen

Het duurde enkele jaren voor het product opgepikt werd, maar tegenwoordig draait het bedrijf van Miller op volle toeren. De afgelopen 20 jaar werden een half miljoen paren Neuticles verkocht. Gemiddeld kosten die 265 euro, maar de exacte prijs hangt af van de grootte. Voor een olifant in een zoo maakte het bedrijf testikels ter grootte van een watermeloen. Die kostten ongeveer 2.400 euro. De Kardashian namen voor hun hond Rocky genoegen met het goedkoopste model.

Het bericht Uitvinder van valse hondentestikels is nu miljonair verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels