HomeNieuwsBizarSchoonmoeder van bruid onder vuur wegens outfit: «Ongepast voor een kerkelijk huwelijk!»...

Schoonmoeder van bruid onder vuur wegens outfit: «Ongepast voor een kerkelijk huwelijk!» (foto)

De moeder van een man die onlangs getrouwd is, krijgt heel wat kritiek op de outfit die ze tijdens het huwelijk droeg. «Ze lijkt met de aandacht te willen gaan lopen ten koste van de bruid», wordt er onder meer gereageerd.

De discussie doet zich voor op Reddit, waar een foto van een recent huwelijk gepost werd. Daarop zien we de bruid en de bruidegom, met tussen hen de moeder van de bruidegom. De outfit van laatstgenoemde zorgt echter voor heel wat commotie, vooral ook omdat het om een kerkelijk huwelijk gaat.

Show stelen

De reacties zijn verdeeld, al vinden de meesten de outfit ongepast. «Ze lijkt met de aandacht te willen gaan lopen ten koste van de bruid. Oké, de outfit is niet wit, maar nog steeds compleet ongepast», «Hoewel ik het een heel mooie jurk vind én gepast voor een trouwreceptie, moet je je in een kerk bescheidener kleden. Het diepe décolleté zou daar ongepast zijn», «Het is niet omdat je je zo kan kleden, dat je het ook moet doen», en «Dit kleedje is echt niet gepast voor een kerkelijk huwelijk. Het verbaast me hoeveel mensen hier vinden van wél. Als je je er dan toch aan waagt, moet je niet schrikken dat je scheef bekeken wordt», lezen we onder meer in de reacties.

In de verdediging

Anderen zien er dan weer geen graten in. «Ik heb geen enkel probleem met deze outfit. Als ik zo’n lichaam had, zou ik ook zo’n jurk dragen. Ze draagt overigens geen wit…», «Het is een prachtige jurk en ze staat er heel goed mee. Perfect om mee naar een trouwfeest te gaan, maar niet naar een kerkelijke dienst», en «Ze ziet er fantastisch uit. Het is formeel en niet wit, dus ik zie er niets mis mee», luidt het ook.

Reddit

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/schoonmoeder-van-bruid-onder-vuur-wegens-outfit-ongepast-voor-een-kerkelijk-huwelijk-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels