HomeNieuwsBizarOphef over entree van bruidegom tijdens huwelijk: «Ik zou als bruid nee...

Ophef over entree van bruidegom tijdens huwelijk: «Ik zou als bruid nee gezegd hebben!» (video)

Een video waarin een bruidegom op wel héél opvallende wijze naar het altaar ‘loopt’, zorgt voor behoorlijk wat gefronste wenkbrauwen. «Waarom zou je zoiets doen?!», klinkt het onder meer.

Trouwen hoort een memorabel moment in je leven te zijn. Dat zal in het geval van onderstaand koppel niet anders zijn, al is het minstens even bedenkelijk. Op de beelden zien we hoe een doodskist uit een auto gehaald wordt en naar het geïmproviseerde altaar gedragen wordt. Vervolgens kruipt de bruidegom uit de kist in afwachting van zijn vrouw in spe.

Scheiden

Een vriend van hem deelde het tafereel op TikTok. «Is dit een begrafenis? Nee, dit is hoe een maat van mij naar het altaar liep», schrijft hij erbij. De video ging meteen viraal en werd intussen al 8,5 miljoen keer bekeken. De meeste mensen hebben hun bedenkingen er echter bij. «Nee, dit gaat erover!», «Ik zou als bruid nee gezegd hebben!», «Ik zou me, net als zowat iedereen in de video, schamen», «Ik zou meteen willen scheiden», «Waarom zou je zoiets doen?!», en «Ik zou het meteen op een lopen gezet hebben», lezen we in de reacties.

Speciale boodschap

Sommigen vinden het dan weer een originele entree met een mooie betekenis. «Ik hoop dat hij daarmee bedoelt dat hij niet zou kunnen leven zonder haar», en «Ik vind dit best schattig. Ik interpreteer het als volgt: ‘Ik leefde niet voordat ik je leerde kennen’ of ‘mijn leven begon pas echt toen ik je tegenkwam’», klinkt het ook.

@tobz88

Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart

♬ Rest In Peace – Dorothy

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ophef-over-entree-van-bruidegom-tijdens-huwelijk-ik-zou-als-bruid-nee-gezegd-hebben-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels