HomeNieuwsVideoTwee kerels claimen Bigfoot op beeld vastgelegd te hebben tijdens ritje door...

Twee kerels claimen Bigfoot op beeld vastgelegd te hebben tijdens ritje door bos (video)

Legendarisch. Zo kunnen we Bigfoot nog het best omschrijven. Mythisch misschien ook, want of hij nu daadwerkelijk écht bestaat of niet, daarover doen de wildste geruchten de ronde. Maar twee TikTok-gebruikers beweren wel dat ze – eindelijk – het wezen op beeld hebben kunnen vastleggen. Toevallig zelfs.

Bigfoot zou een aapachtige figuur zijn die vooral door de Noord-Amerikaanse bossen trekt. Gelovers beweren dat Bigfoot gelinkt zou zijn aan de evolutie van aap tot mens, maar wetenschappers zeggen dat er eigenlijk geen bewijs is van het bestaan van dergelijk mensdier. Toch komen er om de zoveel tijd beelden naar boven die voer tot discussie vormen voor sceptici en believers.

TikTok

En dat is in dit geval niet anders. Op het TikTok-kanaal van Cryptid University zijn er beelden verschenen van twee kerels die in een jeep door het woud trekken. Ze merken op dat er een boom is die de weg blokkeert. Wanneer de camera dit probeert vast te leggen en even de chauffeur in beeld brengt, zien we op de achtergrond inderdaad iets wat lijkt op Bigfoot. Gebruikers onder de video laten weten dat dit wel eens de “beste footage van Bigfoot tot op heden” zou kunnen zijn. Anderen zijn kritischer: “Toevallig draait de camera net in die richting. Tuurlijk…”.

Foto: TikTok

@cryptiduniversity #cryptid #bigfoot #bigfootisreal #yeti #sasquach #bigfootchallenge #bigfoothunting #foryourpage #conspiracy #cryptiduniversity #sasquach #viral ♬ original sound – Cryptid University

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels