HomeNieuwsVideoSpeedboot vaart bewust in op ander bootje en inzittenden pakken de schrik...

Speedboot vaart bewust in op ander bootje en inzittenden pakken de schrik van hun leven! (video)

Ongelooflijke beelden uit Gatineau in Canada. Daar heeft de bestuurder van een speedboot in een agressief manoeuvre een ander bootje geraakt. De inzittenden, waaronder enkele kinderen, pakten de schrik van hun leven. Ze bleven gelukkig ongedeerd, maar beseffen hoeveel geluk ze hebben gehad.

In het filmpje zien we een speedboot met drie mannen invaren op een zogenaamde pontonboot, een soort van varend terras voor een woonboot. Wat hen bezielde, dat is niet bekend, maar dat ze voor heel wat paniek zorgde voor de man met zijn kinderen, dat staat buiten kijf. Het hele gebeuren speelde zich af op de Ottawa-rivier. Lokale autoriteiten zijn een onderzoek gestart.

Commentaren

De commentaren onder de video zijn niet mals voor het drietal. “Ik hoop dat die speedboot in beslag wordt genomen en dat ze nooit nog op het water mogen komen”, zo deelt iemand. Een andere persoon merkt op dat het manoeuvre sowieso niet zo slim was: “Heel intelligent om je speedboot van 250.000 dollar te rammen tegen een pontonboot van 20.000 dollar”.

Foto: Streamable

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels