HomeNieuwsVideoModel bijt van zich af na kritiek op haar 'piepkleine bikini': "Zo'n...

Model bijt van zich af na kritiek op haar ‘piepkleine bikini’: “Zo’n reacties zijn echt NIET oké” (video’s)

Jordan Hartley is haar naam. En het 26-jarige model uit Australië plaatste op nieuwjaarsdag een filmpje op TikTok.

Op die video zien we hoe Jordan onder de douche staat. In een behoorlijk pikante bikini. Maar de dame, die 127.200 volgers heeft op het immens populaire sociale netwerk, kreeg na het posten van het filmpje behoorlijk wat kritiek over zich heen.

“Je zou iets meer dan een string moeten dragen in ’t openbaar”, liet iemand weten. “Er zijn daar ook kinderen aanwezig en die moeten geen blote poep te zien krijgen. Dit is walgelijk”, stond er verder nog te lezen. “Eerlijk, dames, dit is walgelijk. Vrouwen zijn geen vrouwen meer, ze proberen om mannen te zijn. Waar zijn de feministische vrouwen die zichzelf respecteren?”, klonk het wel érg grof.

“Zo’n reacties zijn NIET oké”

Jordan reageert nu op de negatieve commentaar. “Zo’n reacties zijn écht niet oké. Je hebt niet het recht om commentaar te geven op het lichaam van een andere vrouw. Vrouwen moeten ’t voor elkaar opnemen, ongeacht hoe we eruitzien”, laat ze weten.

In een nieuwste video bedankt ze zelfs de mensen die haatreacties geschreven hebben. “Jullie negatieve reacties hebben het nieuws gehaald. Daar ga ik aardig wat geld mee verdienen. Bedankt”, laat ze weten, verwijzend naar haar activiteiten op ‘OnlyFans’.

Eerder werd een andere dame in pikante bikini op de vingers getikt omdat haar outfit niet geschikt zou zijn voor op ’t strand.

@littlebabyj3

Reply to @wendylahoud its 2021

♬ original sound – J

@littlebabyj3

Happy New Year's Day ##Welcome2021 ##bye2020 ##fyp

♬ Show Out – Kid Cudi & Skepta & Pop Smoke

@littlebabyj3

Guys your nasty comments made it on news.com lol. Now I'm about to make heaps of money 😂❤️ thank you ##byeeeeee ##fyp

♬ original sound – J

Foto: still TikTok – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels