Vind ons op

Zita

Lifestyle

Vier signalen dat je nood hebt aan vakantie

Slapeloze nachten of maagklachten? Het zou zomaar een teken kunnen zijn dat je nood hebt aan vakantie. Met deze vier signalen weet je sneller wanneer het tijd is voor een dagje vrij. 

Je bent jaloers

Doe je (on)bewust aan vakantie-shaming? Word je boos als je je vrienden foto’s online ziet posten over hun laatste exotische bestemming? Dan wordt het hoog tijd om zelfs eens er tussenuit te knijpen en zelf leuke foto’s te maken.

Je bent vaak online 

In een digitale wereld is het bijna onmogelijk om afstand te nemen van onze smartphone. Maar als je bij het opstaan en slapengaan en alle momenten ertussen voortdurend aanwezig bent op sociale media, kan je energiepeil serieus dalen. Enkele dagen digitaal detoxen is daarom nog geen slecht idee. En dan nog liefst op een verre bestemming.

Je bent emotioneel 

Ga je spontaan huilen bij het zien van puppies of ga je helemaal door het lint omdat iemand op het werk een fout maakt? Als je sneller dan anders boos wordt, is het een ernstig teken aan de wand dat je nood hebt aan ontspanning. De volgende keer dat je dan huilt om schattige dieren is het enkel uit vreugde.

Je hebt last van lichamelijke klachten 

Wallen onder de ogen, vermoeidheid of andere lichamelijke klachten zijn de voornaamste signalen dat je nood hebt aan me-time. Kies een keertje voor jezelf en boek een citytrip. Een nieuwe omgeving kan wonderen doen voor je geest.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top