HomeNieuwsLifestyleNa boter en kaas, smeert TikTok nu ook Nutella op een plank

Na boter en kaas, smeert TikTok nu ook Nutella op een plank

TikTok heeft ontdekt dat we niet enkel kaas op een plank kunnen leggen. In september ging de boterplank nog viraal: een aperitiefplank met klonters boter in plaats van kaas. Nu komt TikTok met een dessertequivalent: de Nutellaplank. Net dat tikkeltje minder avontuurlijk, maar des te smakelijker.

De voordelen van de boterplank spreken voor zich: het is origineel, low-effort, goedkoper dan kaas en ziet er dan nog eens bijzonder esthetisch uit ook. De boterplank ging bijgevolg razendsnel viraal op sociale media, en in het bijzonder TikTok. Dat het videoplatform zich nu ook afvraagt of de boterplank dessertproof te maken is, hoeft dan ook niet te verbazen. Enter: de Nutellaplank. Je maakt er boterhammen met choco mee, maar dan casual chic.

@ashleylamego

Nutella Board ✨ My version of the #butterboard trend ❤️ #fyp #butterboard #viralrecipe #foodie

♬ Sweet Dreams – Trinix

How to

Een Nutellaplank maken is net zoals bij de boterplank bijzonder eenvoudig. Benodigdheden: een plank, een stevige pot Nutella en wat toppings, zoals banaan, aardbei, hazelnoten en slagroom. Als het wat meer mag zijn, kan je ook experimenteren met pindakaas, confituur of speculoospasta om wat te experimenteren met smaken.

@samischnur

Nutella + PB board ? #OverwatchMe #andGO #fyp #tiktokfood #foryou #butterboard

♬ Luna, amore e no – Piero Piccioni

@danimade

Nutella Board! With the new butter board trend and cream cheese board, I just knew I needed to go beyond that and make one with Nutella! What do you think? #danimade #recipe #easyrecipe #fyp #foryou #nutellaboard #butterboard #nutella

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/na-boter-en-kaas-smeert-tiktok-nu-ook-nutella-op-een-plank

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels